28 / 04 / 2024

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

Proje: Oyakkent Silüet

OYAK İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi satışa çıktı. Merakla beklenen projede farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari ünitelere yer veriliyor.



Mega kent İstanbul'un hızla gelişen ilçeleri arasında yer alan Başakşehir’de hayata geçirilen OYAKKENT Silüet projesinde satışlar başladı. Merakla beklenen proje prestiji ve mükemmeli hayal edenler için özel olarak tasarlandı.

OYAK İnşaat güvencesi ile inşa edilen OYAKKENT Silüet lokasyonuyla da dikkat çekiyor. En hızlı gelişen ilçeler arasında yer alan Başakşehir’in en büyük park ve vadisine yakın konumuyla Şehir Hastanesi’nin hemen yanı başında yer alan OYAKKENT Silüet'te 1.003 konut, 23 villa ve 20 ticari ünite bulunuyor.

133 bin metrekare arsa alanına sahip OYAKKENT Silüet projesinin inşaat alanı ise 357 bin metrekare. Söz konusu proje, ev sahibi olmak isteyenleri yemyeşil vadi manzarası ile buluşturuyor.

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

FARKLI KONUT ALTERNATİFLERİ 

Farklı konut seçeneklerinin yer aldığı OYAKKENT Silüet’in premium yaşam kalitesi sunan konak bloklarında 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konutlar bulunuyor. 8 oda 1 salon villalarda da geniş bahçe ve teraslarıyla doğayı yakından keşfetme imkânı sunuluyor. Modern ve güvenli bir şehir hayatı sunan rezidans bloklarında ise 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve penthouse daireler bulunuyor.

HEM KENDİN İÇİNDE HEM DE DOĞAYLA İÇ İÇE


 
OYAKKENT Silüet projesinin merkezinde bulunan meydan konsepti, sakinlerine evlerinden uzaklaşmadan cadde mağazalarında alışveriş yapabilme olanağının dışında özel restoranlar ve kafelerde sevdikleriyle keyifli zaman geçirme fırsatı sunuyor.

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

3 BİN 600 METREKARELİK SPOR TESİS


Yeşil parkur ve özenle dizayn edilen peyzaj alanlarının bulunduğu proje, 3 bin 600 metrekarelik geniş alana yayılan spor tesisleriyle de dikkat çekiyor. 

Sosyal alanları arasında kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, stüdyo alanları ve Spa’nın bulunduğu OYAKKENT Silüet’te açık basketbol sahası da mevcut. Ayrıca farklı spor aktivitelerini yapma imkanı da sağlayan proje, sakinlerine doğanın içinde sağlıklı bir yaşam imkânı sunuyor.


SATIŞLAR İZDİHAM NEDENİYLE İPTAL EDİLMİŞTİ

Oyakkent 3 Silüet 2021 yılın Ekim ayında satışa çıkarılmış ancak dev projenin satış ofisi önünde yaşanan izdiham nedeniyle satışlar ertelenmişti.

 
KOLAY ULAŞIM İMKANI

OYAKKENT Silüet projesi önemli ulaşım noktalarına yakın olmanın avantajı ile trafik sorunu yaşamadan kentin her yerine kolay ulaşım imkânına da sahip. Merkezi lokasyonu ile İstanbul Havalimanı’na 28 kilometre, FSM Köprüsü’ne 38 kilometre ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 38 kilometre uzaklıkta yer alan proje, bölgenin önemli sosyal donatılarına yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

 
DEPREM YÖNETMELİĞİNE UYGUN

Kurulduğu günden bu yana güvenilirlik, kalite ve zamanında teslim ilkeleri doğrultusunda faaliyetlerine hız kesmeden devam eden OYAK İnşaat, deprem yönetmeliğine uygun bir biçimde hayata geçirilen OYAKKENT Silüet ile güvenli ve rahat bir yaşam alanı da sunuyor. LEED Sertifikası’na uygun ve uluslararası standartlarda statik projelendirme ile inşa edilen proje, tüm şehre ilham veren ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor.

OYAK İnşaat güvencesi ile satışa sunulan projenin fiyat bilgisi için OYAKKENT İstanbul ve OYAK Seyirce satış ofisleri ziyaret edilebilir.
 

Web: https://oyakinsaat.com.tr/

 

DAP Yeni Levent'te faizler 1,99'a indi!

Gayrimenkulde İngiltere Türklerin gözde mekanı! 

Ev fiyatları artarken, metrekareleri küçülüyor!


projeye sor



Geri Dön