Kent Haberleri

20 gün sonra dolar yağmuru başlıyor! Ekonomist Necmettin Batırel peş peşe açıkladı! Doları olanlar gün sayıyor!

Ekonomist  Necmettin Batırel, ekonomi ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yaklaşık 20 gün sonra dolar yağmurunun başlayacağını belirterek peş peşe açıkladı. Batırel dolar ile ilgili açıklamalalarını peş peşe yaptı

Ekonomist Necmettin Batırel 20 gün sonra dolar yağmurunun başlayacağını söyleyerek ilginç bir tahminde bulundu. Batırel dolar ile ilgili açıklamalalarını peş peşe yaptı. İşte o açıklama...

Katıldığı bir televizyon proğramında a "Merkez Bankası'nın yerinde olsam dolar rezervinden 10 milyar doları şakkadanak satarım" sözleriyle tanınan ekonomist Necmettin Batırel, ilginç bir dolar değerlendşrmesinde bulundu.

DOLAR YAĞMURU BAŞLIYOR!

Batırel yılbaşından itibaren, Türkiye'ye büyük bir döviz girdisi olacağını söyleyen Necmettin Batırel, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı.

Necmettin Batırel: "10 Ocak'tan itibaren piyasaya dolar yağacak. Bankalar BDDK kararı gereği 10.5 milyar dolar bozduracak. Rusların Avrupa Bankalarında el konulan 17 milyar dolarlık fonuyla 300 milyar euro'luk varlığı kendi ülkeleri dışında yatırım yaparsa çözülecek. Para Türkiye'ye akacak." dedi.

DOLARI OLANLAR GÜN SAYIYOR!

Doların yönünü belirleyecek olan FED faiz kararı yarın açıklanacak. Doları olanlar gün sayıyor, yarın doların yönü faiz kararı sonrası resmen belli olacak.  Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell faizleri düşüreceğine yönelik açıklamalar yaparken beklentiler 50 baz puan artışı yapılşması yönünde oluştu. 

DOLARDA SON DURUM!

Son dakika dolar kuru büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar almak isteyen yatırımcılar dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL oldu? Dolar kaç lira? Dolar ne kadar oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL kuru haftanın ilk gününe yatau başladı.Dolar/TL kuru alış fiyatı an itibariyle 18,69 lira, satış fiyatı 18,70 lira seviyesinde işlem görüyor. Dolar endeksi bugün yüzde 0,09 düşüşle 104 seviyesinden değerleniyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 19,76 liradan işlem görüyor. 

Dolar 19 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer son noktayı koydu! Planınızı şimdiden yapın!

Doların yarından sonra ne olacağı resmen belli oldu! Bir kenarda doları olanlar çok üzülecek! Çabuk bakın!

Dolar bugün ne kadar? 11 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!