28 / 04 / 2024

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.



Gümüş fiyatları bayramın ikinci günü de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Geçen sene yatırısımcına en çok kazandıran gümüşün cazibesi giderek artarken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''Gümüş fiyataları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

20 TL'ye merpen dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön