Altın & Gümüş

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı. Geçen sene yatırısımcına en çok kazandıran gümüşün cazibesi giderek artarken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor

Gümüş fiyatları bayramın ikinci günü de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Geçen sene yatırısımcına en çok kazandıran gümüşün cazibesi giderek artarken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''Gümüş fiyataları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

20 TL'ye merpen dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

GÜMÜŞ 20 TL'YE MERDİVEN DAYADI!

Gümüş fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Bayramın ikinci günü de yükselmeye devam eden gümüş bugün güne yüzde 0,35 artışla başladı.

Dün kapanışta 18,704 TL'den işlem gören gümüş bugün 19,861 liradan işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise yüzde 0,27 artışla 22,78 dolardan işlem görüyor.

Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş ne olur? İşte gümüşün geleceği en yüksek rakam...

GÜMÜŞÜN GELECEĞİ EN YÜKSEK RAKAM BELLİ OLDU!

Gümüş fiyatları ile ilgili bir tahmin de ABD merkezli bankacılık devi Citigroup'tan geldi.

Citi geçtiğimiz günlerde yayınladığı raporda ons gümüş için fiyat tahminlerini yukarı yönlü revize etti. 0-3 ay için fiyat tahminini 24 dolar seviyesinden 28 dolara çıkaran Citi, 6-12 ay için beklentisini 28 dolardan 30 dolara yükseltti.

GÜMÜŞ YATIRIMCISINA YÜZDE 45 KAZANDIRDI!

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı gümüş oldu. Gram altın yüzde 43 kazandırırken gümüş yüzde 45 kazanç sağladı.

Gümüş fiyatları yatırıcımlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesi ile altın alamayan yatırımcılar gümüşe yöneldi. 

Altın yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 29 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Dolar yeni rekorunu kırdı! Elinde doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Bakmadan dövizciye gitmeyin!

Euro o tarihte 30 TL olacak! Uzman isim resmen açıkladı! Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!