Emlakta Nostalji

2004 yılında Sinpaş Sealybria'da 359 milyar liraya villa!

2004 yılında Sinpaş'ın Silivri'de 288 bin metrekare alanda inşa ettiği Sealybria Projesi'nde bulunan villalar 359 milyar liradan (2 bin 541 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.



Suda yüzen şehir 


Sealybria'da önünüz, arkanız, sağınız, solunuz su...

Sealybria dünyasına palmiyelerle bezenmiş geniş bir alle'den giriyorsunuz. Sizi, ''yeşil deniz''in mavi denizle kucaklaştığı kesintisiz, büyüleyici bir manzara karşılıyor 288.000 m2'ye yayılan göletler, derecikler, köprüler, tepeler, vadiler arasına serpiştirilmiş villalar sizi daha ilk görüşte etkiliyor. Adeta havuzların üzerinde yüzer gibi duran tasarım harikası villalar, ahşap köprülerle sizi içine çekiyor.


Galerilere uzanan yüksek camları, kademeli salonları, açık jakuzi ve şömine konseptli, galerili ebeveyn stüdyoları ile burada yaşayacağınız ihtişamı, özgürlüğü ve huzuru hemen hissedeceksiniz. İstanbul Sealybria'daki eviniz bir gemi, kaptanı da sizsiniz. Yeşilin içinde mavi yolculuğa çıkmak için siz hangi villayı tercih edersiniz? Villa Pruva, Villa Karina, Villa Grandi...


Sealybria'nın kalbi burada atacak!

Sealybria Fantastic Club: Sealybria'nın, sadece yaşayanların değil, onların dostlarını da kendine çekecek kadar iddialı bir sosyal kulübü var. Indoor aktiviteleri: Deniz manzaralı fitness, tören salonu/restoran, bilardo, ping pong, sağlık bar, parti terası, sessizlik terası. Outdoor aktiviteleri: Mini golf, tenis, basketbol, voleybol, plaj voleybolu, engelli jogging, seyir ve güneşlenme terasları, çim terasta yoga, bisiklet, paintball için mini koru.


SİNPAŞ SEALYBRIA İSTANBUL




SİNPAŞ


(2004 yılında Reşat Altın 141.250.000 liraya satılıyormuş.)


Sabah 15 Mayıs 2004



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com