22 / 07 / 2024

2010'un duvar trendleri!

2010'un duvar trendleri!

Duvarlar, artık farklı fotoğraf ve objelerle süslenerek kişisel hale getiriliyor

 




Değişen dekorasyon anlayışıyla birlikte yeniden keşfedilen duvarlar, artık farklı fotoğraf ve objelerle süslenerek kişisel hale getiriliyor. Grafik tasarım eğitimi alan Evren Güven ve Göksal Acar'ın kurduğu Duvvalls'da duvarlarınız için size özel tasarımlar hazırlıyor.
 
Aşk-ı Memnu dizisi sadece kostümleriyle değil, ev dekorasyonuyla da çok konuşuldu. Özellikle Behlül'ün odasındaki Paris fotoğrafı o kadar ilgi gördü ki sokakta bile satılır oldu.

Günümüzün değişen dekorasyon anlayışıyla birlikte yeniden keşfedilen duvarlar, artık farklı fotoğraf ve objelerle süslenerek kişisel hale getiriliyor. Herkes evininin duvarını kendi zevkine ve dekorasyon anlayışına uygun bir fotoğraf, tablo ya da duvar kağıdıyla farklılaştırmak istiyor. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Grafik Tasarım eğitimi alan ve ardından profesyonel yaşamda başarılı projelere imza atan iki kafadarın kurduğu Duwalls'da, 'Behlül tablosu' rüzgarım da arkasına alarak duvar tasanrmna farklı bir bakış açısı getirmeyi amaçlıyor.
Retro akımı modern bir bakış açısıyla harmanlayarak sınırsız yüzey ve boyut seçeneğiyle buluşturan iç mekan tasarım markası Duvvalls, 100'ün üzerinde özgün tasarım çalışmasından oluşan imaj koleksiyonunu 1 Haziran'dan bu yana www.duwalls.com web adresi üzerinden satışa sundu. Sadece evler değil, cafe, restoran ve otel gibi toplu kullanım alanlarının dekorasyonuna da sıra dışı bir yorum getiren, Duvralls'in kurucuları Evren Güven ve Göksal Acar, "Bir mekanın en görünen kısmı o koca koca duvarlar. Boş bırakılmaları çok büyük haksızlık. Duvarı, kapladığınız bir çalışmayla veya astığınız bir tabloyla evinizin en ilgi gören yeri haline getirmeniz mümkün. Bu ihtiyacı en yaratıcı ve ekonomik yollarla karşılamak istiyoruz. Ayrıca hiçbir tasarımımız 50 adetten fazla satılmayacak" diyor.

ikisi de reklam kökenli olduğu ve tasarım, mimari, sanat, sinema, resim ve müzikle her zaman iç içe oldukları için duvarlara farklı bir bakış açası getiren bu iki genç girişimci, Duwalls markasının nasıl ortaya çıktığını ise şöyle anlatıyor: "Evini, iş yerini, kafesini, yaşam alanını kişiselleştirmek isteyen dostlarımızdan sürekli bu konuyla ilgili ricalar alıyorduk. Bu talepler öyle bir hâl aldı ki bir site yapalım dedik." Ayrıca, kişiye ve mekâna özel tasarımlar da yapıyor.
Akşam-Aysun Öz Kaşi
 


Geri Dön