Kripto Paralar

2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

Bitcoin’i 2011’de satın alan milyarder, yeni yatırım alanlarını açıkladı. İşte bütün ayrıntılar... Parihapitiya konuşmasında enerji üretimi, bilgi işlem ve yaşam bilimleri sektörlerinin dünya çapında trilyonlarca dolar değerinde servet yaratmasını beklediğini bildirdi

Social Capital CEO'su Chamath Palihapitiya, Wharton School of Business'ta düzenlenen bir etkinlikte konuştu. Parihapitiya konuşmasında enerji üretimi, bilgi işlem ve yaşam bilimleri sektörlerinin dünya çapında trilyonlarca dolar değerinde servet yaratmasını beklediğini bildirdi. Milyarder risk sermayesi yatırımcısına göre, muhtemelen daha fazla gelişme olmayacak.

 

“Bitcoin’den çok daha büyük bir fırsat sunacak”

UzmanCoin'den Mine Üçgün'ün haberine göre; Palihapitiya, altını çizdiği trendlerin, bitcoin yatırımları için, bitcoin'in 100 doların altında işlem gördüğü on yıl öncesine göre daha büyük fırsatlar yaratabileceğini savundu.

Ünlü girişimci, “Sezgilerim bana bunun hayatımın en umut verici yatırım fırsatı olduğunu söylüyor. Daha önce hiç böyle hissetmemiştim. Bitcoin hakkında bile böyle hissetmiyordum. 2011 yılında bunların yüzde 5’ine sahip olan biriydim. Kesin bir sonuçtan emin olduğum zamanlarda bile dolar maliyet ortalamam 90 ya da 100 dolar civarındaydı.” ifadelerini kullandı.

 

Palihapitiya’ya göre “Bitcoin çok sönük kalacak”

Palihapitiya’nın ayrıca “Size söylüyorum, bunun yanında o çok sönük kalacak.” dedi.

Milyarder iş adamı daha önce kriz zamanlarında yatırım yapanların önümüzdeki birkaç yıl içinde kârlarının önemli ölçüde artacağını söylemişti. 

Geçtiğimiz hafta en çok kazandıran kriptolar!

Bitcoin alıcıları, geçen haftadan bu yana Bitcoin'i 25.000 dolar seviyesine çıkarmak için mücadele ediyor. Ancak bu seviye üç kez denendi ve her seferinde zayıf satarak bölgede önemli bir direnç olduğunu gösteriyor.

Bitcoin'in 25.000 dolarlık yükselişi bölgede yeni yerel zirveler yarattı ve en büyük kripto para birimi bir hafta boyunca düşüş grafiği izledi. Hafta sonu başında, bitcoin haftalık bazda yüzde 6,2 düştü ve 23.000 dolar sınırını tutmaya çalışırken son 24 saatte yüzde 3,2 düştü. 

 

Haftanın en çok kazandıran ilk 5 kripto para birimi:

Bu hafta en çok kaybettiren kripto paralar ise şu şekilde:

Katlanabilen OnePlus telefon müjdesi geldi! Üstelik OnePlus 11 Concept de tanıtıldı! 1 Mart 2023 fiyat listesi...
Satın alabileceğiniz en hızlı şarj olan akıllı cep telefonu: Realme GT 3! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...
Depremin vurduğu ilde 120 yıllık konağı görenlerin feleği şaştı! Sokak yerle bir oldu ama o dimdik ayakta!