Sektörel

2014 Emlak Fuarı 11 Eylül'de CNR EXPO Yeşilköy'de!

CNR EXPO Fuarcılık açıklamasına göre, emlak sektörünün önde gelen firmaları ve projelerin yer aldığı fuar, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilkö y'de gerçekleştirilecek.


"Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı" 11 Eylül'de İstanbul'da açılacak. 

CNR EXPO Fuarcılık açıklamasına göre, emlak sektörünün önde gelen firmaları ve projelerin yer aldığı fuar, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. 

Açıklamaya göre, geçen yıl Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdullaziz es-Suud'un yeğeni Prens Ahmed Bender es-Sideyri'in CNR Emlak Fuarına yaptığı ziyareti büyük ilgi uyandırmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ tarafından desteklenen fuarın açılışını bu yıl Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tevfık er-Rebia yapacak. 

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Fuara ilginin üst düzey olması sebebiyle konut satışlarının artması bekleniyor. CNR Holding kuruluşlarından Sine ve İstanbul Fuarcılık tarafından organize edilen fuara, 4 günde 25 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor. Orta Doğu, Türk Cumhuriyetleri, Katar, Kuveyt, Ürdün, İran ve Rusya'dan da firmalar, CNR Emlak Fuarına katılacak. 



Yeni Ekonomi