27 / 04 / 2024

2015 Özgüven İnşaat Metal Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2015 Özgüven İnşaat Metal Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2015 Özgüven İnşaat Metal Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Selçuk Sarmer Müdürlüğü'nde, Sultabeyli'de kuruldu.



2015 Özgüven İnşaat Metal Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Selçuk Sarmer Müdürlüğü'nde kuruldu.


2015 Özgüven İnşaat Metal Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. METAL a. Metal işleriyle ilgili her türlü alım ve satımı yapmak, proje geliştirmek, bu projeleri uygulamak. ELEKTRİK a. Şirket elektrik işleriyle ilgili projeler hazırlamak, taahhütlerde bulunmak. b. Şirket elektrik işleriyle ilgili malzemelerin alımını ve satımını yapmak, proje geliştirmek, bu projeleri uygulamak. NAKLİYE a. Nakliye ile ilgili her türlü taşımacılığı yapmak. b. Tüm resmi ve özel dairelerin nakliye işlerini yapmak. ORMAN ÜRÜNLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışında orman ürünleriyle ilgili işleri almak, satmak, kiralamak, turistik amaçlı binaların dekorasyon ve ahşap gibi binaların tamirini, onarımını yapmak.b. Orman ürünleriyle ilgili şubeler, teşhir yerleri açmak, kiralamak, kiraya vermek işleri yapar.



Geri Dön