02 / 05 / 2024

2016 yılında gayrimenkul sektörü canlanacak!

2016 yılında gayrimenkul sektörü canlanacak!

Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı "Kentsel dönüşümde çözüm önerileri, yapısal sorunların halledilmesi, "büyük alt yapı projelerinin hız kesmeden devam etmesi gayrimenkul sektörünü canlandıracak'' dedi.



Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı "2016 yılı çok daha iyi geçecek.  Kentsel dönüşümde çözüm önerileri, yapısal sorunların halledilmesi, "büyük alt yapı projelerinin hız kesmeden devam etmesi, Türkiye'nin dışındaki bölge ülkelerdeki güvenlik sorunu gayrimenkul sektörünü canlandıracak" dedi. 2015 yılının tüm siyasal belirsizliklere rağmen sektörü olumsuz etkilemediğini ve gayrimenkul ve AVM yatırımı açısından projelerin hız kesmeden devam ettiğini belirten Dokumacı "Yatırımcı istikrar arar. Seçimlerden sonra sektörün önü açıldı. 2016 yatırım yılı olacak. Hükümetin ekonomik programları çerçevesinde, gayrimenkul ve avm yatınmlan artar. Kentsel dönüşümün hız kazandığı bölgeler karlı yatmm alanları olur" dedi. 


GÜVEN GÖSTERGESİ

Türkiye'nin büyük alt yapı projeleriyle kalkındığının altını çizen Dokumacı "3. Havaalanı, Avrasya Tünel ve büyük alt yapı projeleri, sektörün önünü açıyor. Merter'de inşa ettiğimiz karma projemiz Real Merter, Türkiye ekonomisine ve büyük projelere güvenimizin bir göstergesi. Konut kısmını çok hızlı bir şekilde satmaya devam ediyoruz. AVM Ticari alanlarla ilgili satışlanmız beklentimiz çok üstünde gerçekleşiyor ve beklentimiz yüksek, 2017 yılında tamamlanacak olan projemiz İstanbul un gözbebeği olacak" dedi. Dokumacı, konut sektörünün yatmmcılar için, hala en güvenli liman olduğunu söyledi. 



Star İnşaat Dekorasyon


Geri Dön