Otomobil

2022 Audi A7 Sportback Mart fiyat listesi!

Audi, otomobil sevenlere özel A7 Sportback modelinin fiyat listesini güncelledi. Audi'den otomobil satın almak isteyenler, fiyat listesini görünce çok şaşıracaksınız. İşte Audi A7 Sportback modelinin Mart fiyat listesi...Bunlardan bir tanesi de Audi oldu

Son zamanlarda otomobil sektöründeki fiyat artışları çoğu firmanın fiyat listelerini yeniden oluşturmasına neden oldu. Bunlardan bir tanesi de Audi oldu. Yeni bir Sedan satın almak istiyorsanız, Audi A7 Sportback modeli tam size göre.

Audi A7 Sportback modeli 2 milyondan başlayan fiyatlarla Audi severleri bekliyor. En yüksek donanımlara sahip olan tiptronic 2.6 milyondan satışa sunuluyor. Satış fiyatlarına farklı seçeneklerde eklendiğinde otomobilin fiyatı daha da artıyor.



Bir coupe modeli tasarımını, bir sedanın genişliğini fazlasıyla sunan Audi A7 Sportback, özellikleri açısından dünyanın en iyilerini bir arada sunuyor.

Dinamik tasarımı, güçlü performansı ile sınıfını sallayacakmış gibi duruyor. Yenilikçi direksiyon ve isteğe bağlı adaptif sürüş asistanı gibi öne çıkan özellikleri sayesinde şehir içi  ve şehir dışı kullanımlara uygun bir otomobil.

Peki Audi A7 Sportback güncel fiyat listesinde son durum ne? İşte fiyat listesi...

Audi A7 Sportback modelinin özellikleri

Panoramik cam tavanı sayesinde aydınlık bir iç mekan yaratır. Güneşlik kapatıldığında ise iç mekanı serin tutar. Otomobil iki farklı donanım baz paketi ile birlikte otomobil severlerin beğenisine sunuluyor. Bu donanım baz paketleri; S tronic ve Tiptronic. Audi sanal kokpit, dijital bir gösterge panelidir.

12.3 inçlik ekran yüksek çözünürlüğe sahiptir. Audi A7 Sportback, güçlü sürüşü ve yenilikçi teknolojileri sayesinde mükemmel bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Adaptif sürüş asistanı, ilk kez yeni Audi A7'nin standart donanımı baz paketi ile birlikte geliyor. Bu özellik, sürücünün hızlanmasına, fren yapmasına, hızını korumasına ve şerit içinde kalmasına yardımcı olur.

Audi A7 modelinin Mart fiyat listesi

1 - A7 Sportback 55 TFSI 340 hp S tronic
Satış Fiyatı:
2.660.072 TL

2 - A7 Sportback 40 TDI 204 hp S tronic
Satış Fiyatı:
2.064.462 TL

3 - A7 Sportback 50 TDI 286 hp Tiptronic
Satış Fiyatı:
2.591.726 TL

Editörün notu: Bu haber 18 Mart 2022 17.45'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 80 kuruş, euro 16 lira 39 kuruş, altının gramı ise 919 lira 90 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Audi S8 fiyatlarını görünce şok olacaksınız! İşte 2022 Mart Fiyat listesi!

Audi A5 fiyatları tavan yaptı! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Toyota Proace City Cargo'dan 15 bin 300 Türk Lirası indirim! İşte Mart 2022 Fiyat listesi...

Asgari ücretle TOGG sahibi olunabilir mi? İşte cevabı...

Audi A7 Sportbcak güncel fiyat listesi