Ekonomi

2022 mazot gübre desteği ne zaman verilecek? Tarımsal destek ödemeleri ne zaman ödenecek?

Tarımsal destek ödemeleri ne zaman ödenecek, Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? soruları hız kazandı. Peki son durum ne? İşte detaylar! Bu konuya dair Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci açıklamada bulundu

Tarımsal destek alan çiftçilerin gündeminde destek ödemelerinin ne zaman ödeneceği yer alıyor. Bu konuya dair Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci açıklamada bulundu. İşte 2022 mazot gübre desteği ne zaman verilecek, Tarımsal destek ödemeleri ne zaman ödenecek, Tarımsal destek başvuru şartları nelerdir? sorularının merak edilen yanıtları…

TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK 2022?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 501 milyon 273 bin 85 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kişisel sosyal medya hesabından 501 milyon 273 bin 85 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün itibarıyla hesaplara aktarılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, "501 milyon 273 bin 85 TL’lik tarımsal destekleme ödemelerini bugün itibari ile çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Bu ödemeler hayırlı ve bereketli olsun" şeklinde açıklamasını sonlandırdı.

TARIMSAL DESTEK SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

Tarımsal destekten faydalanmak isteyen vatandaşlar, e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile 2021 Çiftçi Destek Ödemesi sorgulaması yapabilir. Tarımsal destek sorgulaması yapmak için e devlet ekranı üzerinden Çiftçi Kayıt Sistemi ekranına giriş yapılması yeterli olacaktır.

TARIMSAL DESTEK BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

TOKİ evleri ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022?

2022 ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır? Ehliyet yenileme ücreti ne kadar?

Benzin ve motorin alacaklar elini çabuk tutsun! İşte 14 Ekim Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!