Otomobil

2022 model Mitsubishi Space Star'a mayıs zammı!  Space Star'a tamı tamına 36.800 TL zam geldi!

Mitsubishi Space Star mayıs ayı fiyatı belli oldu. Mart ve nisan aylarında olduğu gibi bu ay da modellerine zam yapan Mitsubishi’nin Space Star modelinin güncel fiyatı görenleri hayretler içinde bıraktı. İşte 5 Mayıs 2023 fiyat listesi... Yeni fiyatları resmi internet sitesinde bir bir paylaşan Mitsubishi, bu doğrultuda Space Star modeline tam 36

Japon otomotiv Mitsubishi, mayıs ayı kapsamında modellerine zam yaptı. Yeni fiyatları resmi internet sitesinde bir bir paylaşan Mitsubishi, bu doğrultuda Space Star modeline tam 36.800 TL zam yaptı.

GÜVEN VEREN BİR STAR

Üstün güvenlik donanımları ile birlikte sürüş zevkini güvenli duruma getiren bu araç ile sana yalnızca yolculuğun keyfini çıkarmak kalır.

EN İYİ SEYAHAT ARKADAŞIN

Bu otomobil ile beraber her yeni güne taze bir başlangıç yapmanın tadını çıkar. Revize edilen Space Star, canlı renkleri ile birlikte sana enerji verecek! Dinamik dizaynı ise yeni ufuklar keşfetmen için seni harekete geçirecek! Konforlu sürüş, üst düzey yol tutuşu ve ekolojik performans özellikleri ile kusursuz sürüş keyfine hazırlan! Şehrin starı, en iyi yol arkadaşın olacak.

Peki, Mitsubishi Space Star kaç TL? Ne kadar zam geldi? Özellikleri neler? İşte detaylar...

YOLA ÖZGÜRCE ÇIK

Bu otomobil duygularını hareket ettirmek amacıyla dizayn edildi. Ortalama 4,9 lt/100 km’lik yakıt tüketimini bulunan bu araç ile birlikte yolculukların daha çevreci ve ekonomik duruma gelir. Hem şehir içinde hem de uzun yolculuklarda sürüş tarzına hız bir şekilde entegre olan şehrin starının yüksek manevra kabiliyeti sayesinde keskin köşelerden dönüş yapmak ve otomobili park etmek artık çok daha kolay hale geldi.

MİTSUBİSHİ SPACE STAR TEKNİK ÖZELLİKLERİ

MİTSUBİSHİ SPACE STAR FİYATLARI

Space Star 1.2 INTENSE CVT fiyatı: 646.500 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.mitsubishi-motors.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Mayıs 2023 tarihinde saat 07.01'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.48 Türk Lirası, Euro 21.51 Türk Lirası, altının gramı ise 12.81 Türk Lirası değerindedir.

Porsche Taycan’ın mayıs ayı fiyatında sürpriz! Porsche Taycan’ın fiyatının duyanlar çok şaşırıyor!

Hyundai’nin İ20’ye tam 20 bin TL zam geldi! İ20’nın yeni fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı!

Volkswagen Golf R mayıs ayı fiyatı çok şaşırtacak! Yen fiyatı görenler resmen şok oldu!