İş Fırsatları

2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman olacak?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları merakla araştırılıyor. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarına dair detaylar!Sağlık Bakanlığıb11 bin 317 işçi alımı yapacağını açıklamıştı

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi için geri sayım sürüyor. Sağlık Bakanlığıb11 bin 317 işçi alımı yapacağını açıklamıştı. Yapılan bu duyuru sonrası İŞKUR üzerinden tamamlanan başvurulardan sonra kura çekimi için tarihler belli oldu.

Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman olacak? İşte merak edilen ayrıntılar…

11 BİN 317 İŞÇİ ALIMI OLACAK!

Sağlık Bakanlığınca 11 bin 317 sürekli işçi olacak şekilde, 30 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 1183 sözleşmeli personel olmak üzere toplam 42 bin 500 işçi ve personel alım ilanı 28 Kasım tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak duyuruldu.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Personel alımı tercihlerinin tamamlanması ve yerleştirme işlemlerinin yapılmasıyla birlikte gündeme işçi alımı kura çekimi yer alıyor. Bakanlık tarafından yapılan duyuru ile işçi alımı kura çekimi için tarihler belli oldu. Buna göre; Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekimi 28 Aralık 2022 Çarşamba günü yani yarın Ankara’da gerçekleşecek. Kura çekimi sabah saat 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında yapılacak.

İŞÇİ ALIMI İÇİN BRANŞ VE KADRO DAĞILIMI

İlana göre, Sağlık Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 5 bin 80 temizlik görevlisi, 3 bin 559 güvenlik görevlisi silahsız olacak şekilde, 791 klinik destek elemanı, 284 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 261 bilgisayar sistem kurulum, bakım, 604 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, 275 elektrikçi, 188 boyacı, 121 marangoz, onarım ve arıza giderme elemanı, 154 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı olmak üzere toplam 11 bin 317 sürekli işçi alınacak.  

KURA SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları, asıl ve yedek adayların listeleri, atamaya dair bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.

Zam haberleri peş peşe geliyor! Pahalı telefonu olanlar dikkat! 6 gün sonra yaptırmazsanız 6 bin TL ödeyeceksiniz!

TOKİ orta gelir başvuru şartları nelerdir? Orta gelirli konut kampanyası ne zaman açıklanacak?

Bir öğrenci kredi çekebilir mi? Bir kişi iki kez kredi çekebilir mi?