Ekonomi

2023 bayram ikramiyeleri ne kadar oldu? Emekliye bayram ikramiyesi açıklandı mı?

Bayram ikramiyelerine dair hummalı bir araştırma başladı. 2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? İşte detaylar!Emekli bayram ikramiyesi açıklandı mı, ne kadar oldu? İşte 2023 bayram ikramiyelerine dair merak edilen ayrıntılar…

Ramazan ayına az bir zaman kala emekliler bayram ikramiyelerine dair sorgulamalara başladılar. Emekli bayram ikramiyesi açıklandı mı, ne kadar oldu? İşte 2023 bayram ikramiyelerine dair merak edilen ayrıntılar…

2023 BAYRAM İKRAMİYELERİ NE KADAR OLDU? BAYRAM İKRAMİYELERİNE ZAM GELDİ Mİ?

2023 yılının gelmesi ile beraber zamlanan asgari ücret, memur maaşı ve emekli maaşı üzerine akıllarda soru işaretleri oluşmaya başladı. Ocak ayı itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı neticesinde maaşlara zam uygulandı. Emekli maaşlarına yapılan zam da yüzde 30 oldu. Emekli maaşlarına ek olarak emekli vatandaşları havalara uçuracak ek gelişmeler de yaşanmaya davam ediyor.

Milyonlarca emeklinin faydalanacağı bayram ikramiyesine dair soru işaretleri yer alıyor. Emekli maaşlarına, asgari ücrete ve memur maaşlarına gelen zam neticesinde bayram ikramiyesi için de zam bekleniyor. Nisan ayı ile birlikte gelecek olan Ramazan Bayramı ile beraber bayram ikramiyesine yapılacak olan zam şimdiden gündeme oturdu. Sosyal medyada da yoğun bir şekilde tartışılan konu hakkında açıklamalar beklenmektedir.

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte emeklilerin gündeminde bayram ikramiyesi ödeme zammı bulunuyor. 2023 yılı ile birlikte gelen zamlar üzerine ikramiyelerde de zam yapılacağı bekleniyor. Milyonlarca SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi kişilerin Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda ne kadar ikramiye alacağı ve zamlı olup olmadığı sorgulanıyor.

EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE KADAR OLACAK? EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ AÇIKLANDI MI?

"Emekli ikramiyeleri 2023 yılında ne kadar olacak?" sorusuna yanıt arayan emekli vatandaşlar ise araştırmasını sürdürüyor. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramının hemen öncesinde emekli vatandaşların hesabına yatırılan bayram ikramiyelerinin tutarına dair henüz net bir bilgi belirlenmedi.

Bayram ikramiyesi geçtiğimiz yıl 1.100 TL olarak hesaplara geçmişti. 2022 yılında zam bekleyen emeklilere zam yapılmadı. Günümüzde bir süredir konuşulan iddialara bakıldığı zaman da bayram ikramiyesi 2.500 TL ile 3.000 TL bant aralığında olacağı düşünülüyor. Bu halde ise yıllık emeklilere verilecek olan Bayram İkramiyesi 5.000 TL ile 6.000 TL seviyelerinde olması beklenmektedir.