Kent Haberleri

2023 e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu! Hemen başvurun!

Belediyeler, STK’lar, kaymakamlık ve valilikler gibi pek çok çeşitli kurumun yanında bireysel yardımlarda özellikle Ramazan’da bir hayli artış gösteriyor. 23 Mart tarihinde başlayacak Ramazan için yardımlar da dağıtılmaya başladı. İşte e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu... Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Kızılay, Vakıflar Genel Müdürlüğü gibi kamu kurum ve kuruluşları Ramazan kumpanyası yardımı yapan kuruluşlardan bazıları olarak yer alıyor

Pek çok vakıf, dernek ve belediyeler Ramazan kolisi yardımı gerçekleştiriyor. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Kızılay, Vakıflar Genel Müdürlüğü gibi kamu kurum ve kuruluşları Ramazan kumpanyası yardımı yapan kuruluşlardan bazıları olarak yer alıyor.

RAMAZAN KOLİSİ YARDIMI BAŞVURUSU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

İşte detaylar...

RAMAZAN KOLİSİ YARDIMI NE ZAMAN ALINIR?

Ramazan kolisi yardımları almak için vatandaşların taleplerini yardım dağıtan kurumlara ileterek Ramazan ayı için erzak yardımlarında faydalanabilirsiniz. Ramazan ayı süresinde ilgili yardımlar ise sürmektedir.

E DEVLET RAMAZAN KOLİSİ YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ramazan kolisi yardımı başvurusu için aşağıdaki aşamaları izleyebilirsiniz:

TOKİ sıra numarası öğrenme! TOKİ kura çekiliş no nasıl öğrenilir?

Son dakika işsizlik maaşı tutarları! En düşük işsizlik maaşı ne kadar? Zam geldi mi?

Konut kredisinde faiz oranları baştan aşağı değişti! Hemen bakın!