Ekonomi

2023 Haziran Fed faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Son dakika Fed faiz kararı açıklanıyor!

Piyasalarda hareketlilik devam ediyor. 2023 Haziran Fed faiz kararı açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? soruları yanıt arıyor. Altın ve dolar gibi piyasaları etkileyecek olan kararın saat kaçta olacağı araştırılıyor. Son dakika Fed faiz kararı açıklanıyor... Başta dolar kuru olmak üzere altın piyasasını etkileyecek olan karar heyecanla takip ediliyor

2023 Fed faiz kararı piyasalar tarafından merakla bekleniyor. Başta dolar kuru olmak üzere altın piyasasını etkileyecek olan karar heyecanla takip ediliyor.  Fed faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Fed faiz kararı ne olur? Son dakika Fed faiz kararı açıklanıyor...

FED FAİZ KARARI TOPLANTISINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ...

Amerika Merkez Bankası FED'in faiz toplantısı, paylaşılan takvime göre; 13-14 Haziran tarihleri aralığında düzenlenecek. Toplantının bu akşam saatlerinde son bulması bekleniyor.

SON FED FAİZ KARARI NE OLMUŞTU?

ABD Merkez Bankası bankacılık güven krizi ve enflasyon ikileminin etkisinde faiz kararını açıkladı. Fed politika faizini 25 baz puan artararak yüzde 5 - 5,25 aralığına yükseltti.

Piyasaların beklentisi de 25 baz puanlık faiz artış olması yönündeydi. Politika faizi böylece 2007 yılından bu yana en yüksek seviyeye çıkmış oldu.

HAZİRAN FED FAİZ KARARI NE OLUR?

FED'in haziran ayında 25 baz puan faiz artırımına gideceği yönündeki tahminler yüzde 63 oldu.

Enflasyonun inatçı olduğuna dikkat çeken Richmond Fed Başkanı Thomas Barkin açıklamaları ile sene sonuna doğru faiz indirimi olacağı yönündeki tahminler zayıfladı.

FED FAİZ KARARI BUGÜN SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Küresel piyasaların gündeminde yer alan Amerika Merkez Bankası faiz kararı bu akşam saat 21:00'da açıklanacak.

FED TOPLANTI TAKVİMİ 2023

FED'in 2023 yılı toplantı takvimi internet adresinden patlaşıldı. Bu yılki toplantı tarihleri şöyle;

Gram altın rekorun ucundan döndü: Yatırımcılar heyecanla o saati bekliyor!

Küresel piyasalarda gözler Fed'e çevrildi!

Fed'in politikası kredi ve para piyasası koşullarına bağlı!