İş Fırsatları

2023 MEB sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri açıklandı! Öğrenme ekranı burada!

MEB 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için pek çok öğretmen adayının beklediği haber geldi. MEB bünyesinde sözleşmeli öğretmen olarak çalışmayı hedefleyen öğretmen adayları mülakat yerleri için bekleyişteydi. MEB son dakika olarak açıkladı. İşte sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri öğrenme ekranı...Millî Eğitim Bakanlığı, eylül ayında görevine başlaması planlanan sözleşmeli öğretmenler için mülakat yerlerini açıkladı

Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli olarak çalışmak isteyen öğretmen binlerce öğretmen adayı için beklenen haber nihayet geldi. Millî Eğitim Bakanlığı, eylül ayında görevine başlaması planlanan sözleşmeli öğretmenler için mülakat yerlerini açıkladı. Binlerce öğretmen adayının ilgilendiren bu haber sonrası sözleşmeli öğretmen olmak isteyen adaylar için heyecanlı bir mülakat süreci de başlamış oldu.

MEB 45 bin sözleşmeli öğretmen sözlü mülakat yerleri açıklandı. Uzun zamandır beklenen tarihlerin açıklanması ile beraber öğretmen adayları 2023 MEB sözleşmeli öğretmen sözlü mülakat yerleri sorgulama ekranını öğrenmek için arama motorlarından araştırmasına başladı. Yapılacak mülakatın ardından tercih dönemi başlayacak olan öğretmen adayları eylül ayı itibarıyla göreve başlayacak. Peki, 2023 MEB sözleşmeli öğretmen mülakatları hangi tarihte, MEB sözlü mülakat yerleri açıklandı mı?

İşte merak edilenler..

MÜLAKAT YERLERİ AÇIKLANDI

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuran öğretmen adaylarının sözlü sınav merkezlerini açıkladığını duyurdu.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERLERİ NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav yeri bilgisi, e-devlet’ten sorgulanacak ve adaylar, sözlü sınav merkezlerini T.C. kimlik numarasıyla öğrenebilecek.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT TARİHLERİ

MEB tarafından, 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için sözlü sınavlar, 7 Nisan-16 Nisan tarihlerinde yapılacak, sonuçlar 18 Nisan tarihinde açıklanacak.

ATAMA TERCİHLERİ NE ZAMAN?

Öğretmen adayların atama tercihleri, 2 Mayıs-6 Mayıs tarihleri arasında alınacak, atama sonuçları ise 8 Mayıs tarihinde duyurulmasının ardından öğretmenler, 1 Eylül tarihinden itibaren okullarında görevlerine başlayacak.

2023 MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ

Sözlü Sınavların Yapılması 07-16/04/2023

Sözlü Sınav Sonuçlarının İlanı 18/04/2023

Sözlü Sınav Sonuçlarına İlişkin İtirazların Alınması 24-25/04/2023

Sözlü Sınav Sonuçlarına İlişkin İtirazların Sonuçlandırılması 28/04/2023

Atama Tercihlerinin Alınması 02-06/05/2023

Atama Sonuçlarının Açıklanması 08/05/2023

Göreve Başlama 01/09/2023 tarihinden itibaren

E-DEVLET SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERLERİ ÖĞRENME EKRANI!

EYT’liye en yüksek promosyon veren banka hangisi? Daha yüksek promosyon veren banka olursa nasıl banka değiştirilir?

Çiftçiler dikkat! Bu ödemelerin hepsi nisan ayında tek tek yatacak! Hesabınızı kontrol edin!

İş arayanlara müjde! İŞKUR 81 ilde KPSS şartsız tam 24 bin 932 işçi alacak!