Kent Haberleri

2023 Millî Savunma Bakanlığı 32 bin 62 personel alımı başladı mı? Başvurular ne zaman, şartlar ne?

Millî Savunma Bakanlığı bünyesinde 30 bin 62 personel alımı yapılacağını duyurmuştu. Yapılan duyurunun ardından Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde istihdam edilmek isteyen adaylar başvuru için araştırmalara başladı. Başvuru tarihleri ile ilgili ayrıntılar öğrenilmeye çalışılıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde istihdam edilmek isteyen kişiler başvuru tarihlerinin araştırmasını yapıyor

Millî Savunma Bakanlığı 2023 personel alımının başlayıp başlamadığı başvuracak adaylar tarafından merak konusu oldu. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde istihdam edilmek isteyen kişiler başvuru tarihlerinin araştırmasını yapıyor. Subay, astsubay, devlet memuru ve işçi gibi alanlarda yapılacak personel alımlarına ilişkin başvuru koşulları neler? Millî Savunma Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI 30 BİN 62 PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELER?

Millî Savunma Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek personeller için aranan şartlar ile ilgili şu ana kadar resmi bir açıklamada bulunulmadı. Konuya ilişkin resmi bir açıklama geldiği zaman haberimize dahil edeceğiz.

İşte konu ile ilgili tüm merak edilenler...

 

ALIM YAPILACAK BRANŞLAR NELER?

Millî Savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek 30 bin 62 personel alımı ile ilgili birtakım açıklamalarda bulunan Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Nitelikli insan gücünün temin edilmesine ilişkin çalışmalarımız sürüyor. Subay, astsubay, devlet memuru, işçi, askeri öğrenci ve sözleşmeli er alımı ile ilgili çalışmalar devam ederken, 2023’te toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarımızı yaptık. Sürecimiz başladı. Uygulamalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Konuşmalarının devamında ise Bakan Akar şunları aktardı:

"2 Nisan tarihinde yapılan askeri öğrenci aday belirleme sınavıyla öğrenci alımına ilişkin çalışmaları başlayacak. Daha sonra haziran ayındaki mülakatlarla sürecek. Tüm gençlerimizi bize katılmaya, Millî Savunma Bakanlığının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde, savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ediyor ve bunun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunun da gençlerimizce farkına varılmasını istiyoruz."

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

Millî Savunma Bakanlığı personel alımı başvuru tarihine ilişkin şu an için resmi bir açıklama gelmedi. Konuya dair gelişme yaşandıkça haberimize dahil edeceğiz.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

20 bin TL’ye ne kadar kâr elde ederim? Banka banka hesaplandı! Günlük mevduat faizi getirisi hesabı!

Çeyiz düzenlere efsane haber! BİM’de çeyiz paketi 2600 TL, buzdolabı 8200 TL, çift kişilik nevresim takımı 375 TL...