02 / 05 / 2024

2023 model Tofaş Şahin geliyor! Fiyatı belli oldu! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi

2023 model Tofaş Şahin geliyor! Fiyatı belli oldu! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Ülkemizde hala daha tutulan ve konuşulan Tofaş Şahin, 2023'te yeniden üretilecek ve sıfır km olarak yollara inecek. İşte detaylar ve fiyat listesi...



Tofaş, Şahin, Doğan ve Kartal modelleriyle bir döneme damga vurdu. Türkiye'de oldukça tutulan otomobiller 90'lı yıllarda adeta satış rekorları kırdı. Tofaş aldığı kararla bu modellerden birini yeniden hayata döndürmeye hazırlanıyor. Şahin, 2023 yılında yeniden yollara çıkacak. Peki yeni Şahin nasıl olacak? Ve sıfır km Tofaş Şahin kaç TL'den satışa çıkacak? İşte tüm detaylar...

2023 model Şahin'de elektrikli motor kullanılacak!

Ortaya çıkan bilgilere göre; Tofaş Şahin'in yeni modeli Etiyopya'da üretilecek. Araç elektrikli olarak piyasaya sürülecek. Ve belki bu durum Tofaş Şahin tutkunlarını üzecek ama yeni model tam otomatik olacak. Tofaş Şahin, Etiyopya dışında farklı ülkelere de ihraç edilecek ve tutkunları için satışa çıkacak. 

Artık şase tek parçalı olacak!

Tofaş Şahin’in 2023 model yeni versiyonunda çift parçalı şase yapısından vazgeçilerek tek parçalı şase yapısına geçilecek. Böylece  aracın ortadan bölünme riski en aza indirilecek. 

Şahin bir dönem Türkiye ve Mısır’da oldukça popüler bir hale gelmişti. Bu nedenle Şahin’in Türkiye’de de tekrardan satışa sunulması bekleniyor. 


Geri Dön