Otomobil

2023 model Toyota'da çılgın fiyat listesi; 860 bin 600 TL'den satışa çıkardı

Toyota, 2023 model araçlarının Temmuz ayı Türkiye fiyatlarını açıkladı. Yayımlanan fiyat listesinde 860 bin 600 TL'den satışa çıkan model dikkatleri çekti.  Temmuz ayı fiyat listeleri incelendiğinde otomobil üreticilerinin 2023 model araçlarının neredeyse tümüne zam yaptığı görüldü

Sıfır km otomobil fiyatlarına zam üstüne zam geliyor. Temmuz ayı fiyat listeleri incelendiğinde otomobil üreticilerinin 2023 model araçlarının neredeyse tümüne zam yaptığı görüldü. Toyota'da da durum pek farklı değil. Toyota da 2023 Temmuz'da araç fiyatlarını yükseldi. Fakat güncel listede 860 bin 600 TL'den satışa çıkan bir model dikkat çekti.

İşte Toyota'nın 860 bin 600 TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkan o modeli...

Toyota, ticari araç segmentinde sunduğu başarılı modellerinden birisi olan Toyota Proace City, Temmuz ayı fiyat listesiyle dikkatleri çekti.. Proace City, kompakt boyutları ve sağlam performansıyla iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış bir hafif ticari araç. Hem şehir içi kullanıma uygunluğu hem de yüksek verimliliğiyle dikkat çeken Proace City, iş sahiplerine ve ticaret profesyonellerine işlerini kolaylaştırmak için geniş bir dizi özellik sunuyor.

Proace City, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Markanın karakteristik özelliklerini taşıyan ön ızgara, keskin hatlara sahip farlar ve akıcı bir siluet, aracın dinamik bir görünüm sergilemesini sağlıyor. Ayrıca, geniş ve işlevsel bir iç mekan sunan Proace City, yolculara rahatlık ve kullanışlılık sağlamak için tasarlandı. Geniş bir sürüş kabini, ergonomik kontroller ve kullanışlı depolama alanlarıyla iş sahiplerinin günlük ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Proace City'nin en önemli özelliklerinden biri de yük taşıma kapasitesi. Çeşitli boyutlarda sunulan Proace City, farklı ihtiyaçlara uygunluk sağlıyor. Geniş bagaj hacmi, yüksek taşıma kapasitesi ve uygun yükleme yüksekliği, ticaret faaliyetlerini kolaylaştırmak için ideal. Ayrıca, arka sürgülü kapılar ve geniş açılabilen arka kapılar, yükleri kolaylıkla yüklemeyi ve boşaltmayı sağlıyor.

Toyota Proace City, güçlü ve verimli motor seçenekleri sunuyor. Benzinli ve dizel motor seçenekleri arasından tercih yapmak mümkün. Performans, yakıt verimliliği ve düşük emisyonlar, Proace City'nin işlevselliği ile birleşiyor. Ayrıca, sürüş deneyimini geliştirmek için gelişmiş sürüş destek sistemleri ve aktif güvenlik özellikleri sunuyor. Örneğin, şerit takip asistanı, akıllı hız sabitleyici ve trafik işareti tanıma gibi özellikler, sürüş güvenliğini artırmaya yardımcı oluyor.

Toyota Proace City, dayanıklılık ve güvenilirlik konusunda Toyota'nın ünlü kalitesine sahip. Kapsamlı bir garanti paketiyle birlikte sunuluyor ve servis ağı geniş bir şekilde yaygın. Bu, iş sahiplerinin ve ticaret profesyonellerinin araçlarına güvenebilecekleri ve ihtiyaç duydukları desteği alabilecekleri anlamına geliyor.

Peki, Toyota Proace City 2023 Temmuz fiyatları ne durumda? İşte 2023 model Toyota Proace City Temmuz ayı güncel fiyat listesi

Toyota Proace City 2023 Temmuz fiyat listesi

*. 1.5 D 100 HP Dream - 860.600 TL
* 1.5 D 130 HP Dream A/T - 954.400 TL
* 1.5 D 130 HP Flame X-Pack A/T - 1.041.650 TL
* 1.5 D 130 HP Passion X-Pack A/T - 1.088.450 TL

Ayrıntılı bilgi için: https://www.toyota.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Temmuz 2023 tarihinde saat 23:24'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.11 Türk Lirası, euro 28.73 Türk Lirası, altının gramı ise 1.640 Türk Lirası değerindedir.

2023 model Subaru Solterra fiyatları çıldırmış durumda: Temmuz ayı listesinde şoke eden detay

Audi'nin en ucuz SUV'u; 2023 model Audi Q2 kaç TL oldu?

Dikkat! İkinci el araç satışında yeni tuzak: Zam üstüne zam yapıyorlar