14 / 05 / 2024

2023 model Volvo XC40'ın fiyatı ne durumda? İşte Volvo fiyat listesinde dikkat çeken o detay...

2023 model Volvo XC40'ın fiyatı ne durumda? İşte Volvo fiyat listesinde dikkat çeken o detay...

Volvo Nisan ayına ait fiyat listesini yayımlandı. Paylaşılan listede 2023 model Volvo XC40'ın fiyatının geçtiğimiz ayla aynı olduğu görüldü. İşte detaylar...



Dünyanın en sağlam otomobillerini üreten Volvo'nun ürün gamında yer alan XC40'ın fiyatı meraklıları tarafından araştırılmaya devam ediyor. Yüksek güvenlik teknolojileri ile donatılan Volvo XC40 fiyatıyla da dikkat çekiyor. Sıfır km'de Nisan ayında genel olarak fiyat artışları olsa da Volvo XC40 'ın aynı fiyattan satılmaya devam ettiğini söyleyebiliriz. 

9 farklı renk seçeneği ile satışta olan Volvo XC40, dünya lideri güvenlik, konfor ve ses tasarımı özellikleriyle sürücü ve yolcuların tüm gereksinimlerine cevap veriyor. Üst düzey teknolojiyle donatılan araç, başka otomobillerde olmayan pek özellikle karşımıza çıkıyor. Örneğin dünyada bir ilk olan hava kalitesi sisteminde yer alan gelişmiş hava temizleyici, yüzde 95'e kadar tehlikeli PM 2,5 parçacıklarının kabine girmesini önlüyor ve iç kabinde sürücü ve yolcular için daha iyi ve daha sağlıklı bir ortam sunuyor. Yine destekleyici sürücü yardım teknolojisi sayesinde hızını adapte ederek öndeki araçla güvenli mesafeyi korumaya ve direksiyonu uygun şekilde ayarlayarak şeridi ortalamayaa yardımcı oluyor.
 

Peki Volvo XC40’ın teknik özellikleri neler?  İşte, Volvo XC40’ın teknik özellikleri ve 10 Nisan 2023 fiyat listesi...

 

 


Geri Dön