Kent Haberleri

2023 Sandık görevlileri dikkat! Sandık görevlisi ücretleri hesaplara yattı, hemen kontrol edin!

Sandık görevlileri seçimlerin geride kalmasının ardından "Sandık görevlisi ücretleri yattı mı, ne zaman yatacak?" sorguluyor. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? İşte, sandık görevlisi ödeme tarihleri… 2023 Türkiye Genel Seçimleri'nde 14-28 Mayıs tarihleri arasında 190 bin 736 sandıkta görev alan seçim görevlileri, güvenilir bir ortamda seçim sürecini yönettiler

Binlerce sandık görevlisi, Kurban Bayramı öncesi ücretlerini almak için bekliyor. 2023 Türkiye Genel Seçimleri'nde 14-28 Mayıs tarihleri arasında 190 bin 736 sandıkta görev alan seçim görevlileri, güvenilir bir ortamda seçim sürecini yönettiler. 

Peki, sandık görevlisi ücretleri yattı mı, sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücretleri ne kadar? Sandık görevlisi ücretleri kaç TL? İşte, cevabı…

2023 SANDIK GÖREVLİLERİ DİKKAT! SANDIK GÖREVLİ ÜCRETLERİ HESAPLARA YATTI, HEMEN KONTROL EDİN!

Cumhurbaşkanı seçimleri sürecinde binlerce sandık görevlisi görev yapmış ve emeklerinin karşılığını almayı bekliyordu. Sonunda beklenen gün geldi ve sandık görevlilerinin ücretleri ödenmeye başlandı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), sandık görevlilerine ödeme yapmak için Ziraat Bankası ve Halkbank'ı tercih etti. Ancak ödemelerin alınmasıyla ilgili bazı özel koşullar bulunuyor.

Sandık görevlileri, ödemelerini Ziraat Bankası veya Halkbank'ın şubelerinden, TC kimlik kartlarını göstererek alabilecekler. Bu durum, sandık görevlilerinin söz konusu bankalarda hesap sahibi olsalar bile ödemelerini sadece TC kimlik numaralarıyla gişeden alabileceklerini ifade ediyor. Yani, Ziraat Bankası veya Halkbank'ta hesabı olan sandık görevlileri de bu özel duruma tabi olacaklar.

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ NE KADAR 2023?

14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde sandıkta görev yapan siyasi parti sandık görevlileri, günlük 396 TL ödeme alacaklar.

SANDIK BAŞKANI ÜCRETİ NE KADAR 2023?

Ayrıca sandık başkanlarının ücretleri de netleşti. YSK, sandık başkanlarına 2.090 TL ödeme yapılacağını duyurdu.

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ NASIL ALINIR? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ HESAPLARA YATTI MI?

Sandık görevlileri, emekleri ve katkıları için teşekkür eden CHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı, sandık görevlilerinin ödemelerini alacakları bankaları duyurarak, sandık görevlilerinin bilgilendirilmesine yardımcı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanlığı, sandık görevlilerine şöyle bir mesaj gönderdi:

"Değerli Sandık Görevlimiz;
Sandık görev ücretlerinizi 21.06.2023 (Bugün) itibariyle Resmi Kimlik Belgeniz ile Ziraat Bankası Şubelerinden alabilirsiniz.

CHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığımız adına emeğiniz için tekrar çok  teşekkür ediyoruz. B050"

Konut sahibi olmak isteyenlere müjde! Aylık 6 bin 671 TL taksitle 3+1 apartman dairesi!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan inanılmaz açıklama! Bu kişilere para verilmeyecek!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika yardım müjdesi! Aile destek ödemesi gibi 1.250 TL değil tam 3.300 TL verilecek!