Kent Haberleri

2023 TOKİ kura sonuçları! E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ'nin 250 bin konut projesi için yapılan başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimleri başladı. TOKİ başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır? E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız? Her gün farklı kentlerde gerçekleştirilen çekilişler, 8 milyondan fazla vatandaşın başvurusu arasından sırayla belirlenen numaralarla devam ediyor

Türkiye'nin önde gelen konut şirketlerinden Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim için kura çekilişlerine devam ediyor. Her gün farklı kentlerde gerçekleştirilen çekilişler, 8 milyondan fazla vatandaşın başvurusu arasından sırayla belirlenen numaralarla devam ediyor.  Ancak, binlerce kişinin başvuruda bulunduğu bu çekilişlerin sonuçlarının açıklanması, yoğun talep nedeniyle zorlu bir süreç olabiliyor. Neyse ki, e-Devlet kapısı ve TOKİ'nin resmi web sitesi üzerinden kura sonuçlarını öğrenmek artık çok daha kolay. İşte, TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek için yapmanız gerekenler...

İşte, TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek için yapmanız gerekenler...

E-DEVLET TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR? TOKİ ÇIKTIĞINI NASIL ANLARIZ?

e-Devlet üzerinden TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek oldukça kolaydır. İşlemi gerçekleştirmek için öncelikle e-Devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr) üzerinden sisteme giriş yapmanız gerekiyor.

e-Devlet kapısına giriş yaptıktan sonra, "TOKİ Kura Sonuçları Sorgulama" hizmetini kullanarak sonuçlara erişebilirsiniz. Hizmete erişmek için arama kısmına "TOKİ Kura Sonuçları Sorgulama" yazmanız yeterlidir. Karşınıza çıkan sayfada T.C. Kimlik Numaranızı ve başvuru numaranızı girerek sonuçları öğrenebilirsiniz.

TOKİ kura sonuçları, noter huzurunda çekilişin tamamlanmasının ardından kurumun resmi internet sayfasından yayınlanacak. Kura sonuçlarınızı çekilişin tamamlanmasının ardından öğrenebilirsiniz.

TOKİ KURA SONUÇLARINI CANLI YAYINDA İZLEYEBİLİRSİNİZ!

TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek.

TOKİ İSTANBUL KURA TAKVİMİ 2023

16 - 29 Mart 2023 Tuzla 20 bin 920 konut

30 Mart 2023 Çatalca 540 konut

30 Mart 2023 Silivri(Selimpaşa) 200 konut

1 - 19 Nisan 2023 Arnavutköy, Başakşehir, Esenler 28 bin 340 konut

2023 yeni asgari ücret! Hiç kimse beklemiyordu, kulislerden inanılmaz bir rakam sızdı!
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 25 Mart 2023 fiyat listesi...
Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'un depreme hazırlanması için 7 maddelik önerilerini sıraladı!