Kent Haberleri

2023 vekaletle kurban kesim bedelleri belli oldu! Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedelini açıkladı. Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu? Diyanet İşleri Başkanı Prof

2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedeli belli oldu. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedelini açıkladı. İşte 2023 vekaletle kurban kesim bedelleri...

2023 VEKALETLE KURBAN KESİM BEDELLERİ!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 vekaletle kurban kesim organizasyonu ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından son dakika açıklaması yaptı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedelini yurt içinde 5 bin 950 TL, yurt dışında ise 2 bin 750 TL olarak belirlediklerini açıkladı.

Erbaş, "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak 2023 yılı vekaletle kurban kesim bedelini yurt içinde 5 bin 950 TL, yurt dışında ise 2 bin 750 TL olarak belirledik. Bağışlarınızı başta deprem bölgesi olmak üzere tüm ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyoruz" ifadelerini kullandı.

2023 KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR? 

Kurban Bayramına sayılı günler kala binlerce kişi 2023 kurbanlık fiyatları merak edilip araştırılıyor. Diyanet şu an için güncel fiyatları ile ilgili henüz açıklama yapmadı. Bu sene için yapılan tahminlere göre, ortalama bir kurbanlık koyunun fiyatı 5 bin ile 10 bin TL arasında olması öngörülüyor. Fakat, bu fiyatlar il ve hayvan türüne göre farklılık gösterebiliyor.

Bu sene kurbanlık tosun fiyatlarının 40 bin TL ile 100 bin TL arasında olması bekleniyor. Tosun fiyatları da kurban fiyatları gibi farklılık gösteriyor.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN? 2023 KURBAN BAYRAMI TAKVİMİ!

2023 Kurban bayramı tarihleri araştırılıyor. Kurban Bayramı, bu sene 29 Haziran- 2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? İşte küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları...

2023 kurbanlık dana ne kadar? Kurbanlık koyun kaç TL 2023? Büyükbaş, küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu mu?

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Dana, koyun ve koç fiyatları ne kadar oldu?