Altın & Gümüş

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu... 5 değer kaybederek bin 947 dolardan tamamladı

Altının ons fiyatı geçen haftayı yüzde 1.5 değer kaybederek bin 947 dolardan tamamladı. Gümüş yüzde 2.3 deper kaybetti. Geçtiğimiz hafta kıymetli metallerde sert düşüşler görüldü. Bu hafta ise kayıplar tek tek geri alınırken Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu'dan gümüş yorumu geldi. Gümüşün değer kazanarak yükseleceğini belirten Mutlu 2023 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olacağını belirtti. 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! 

2023 YILININ EN ÇOK KAZANDIRAN YATIRIM ARACI GÜMÜŞ MÜ OLACAK?

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yıl gümüşün altından ayrılarak yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olacağını öngördü.

Mutlu bunun için iki göstergeye bakılması gerektiğini kaydetti: "Bir... Güneş enerjisi yatırımlarını takip etmek gerekiyor. Özellikle Almanya ve Çin’in... Bu, gümüş fiyatlarını etkiler. İki... Hurda gümüş dönüşümüne bakmak gerekiyor. Gümüş üretimi değil, piyasada el değiştiren gümüş yani." dedi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları yükseldi mi? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Güncel gümüş fiyatları ne kadar? 31 Mayıs Çarşamba gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL?

31 Mayıs Çarşamba gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne kadar, gümüş fiyatları bugün kaç lira, gümüş fiyatları kaç TL?'' soruları yatırımcılar tarafından takip ediliyor.

  Gümüşün ons fiyatı 23,32 dolar olurken, gümüşün gram fiyatı 15,43 TL'den alınıp, 16,98 TL'den satılıyor. Gümüş fiyatları bugün  yüzde 2,04 arttı.

Altın fiyatları atağa geçti! Gram altın fırladı! Çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 31 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Doların 6 ay içinde geleceği seviye resmen açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Euro bugün ne kadar? 31 Mayıs Çarşamba euro kaç TL? Son dakika euro/TL kuru