Altın & Gümüş

2023 yılının parlayanı gümüş olacak! Analistler peş peşe duyurdu! Acil hemen güncel rakamlara bakın!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Dünyaca ünlü analist gümüşün geleceği en yüksek rakamı duyurdu. İşte gümüş fiyatları 2023'te bu kadar olacak. Analistler peş peşe duyurdu! Acil hemen bakın...Gümüş yatırımcıları "Gümüş fiyatları ne kadar olacak? 2023'te gümüş fiyatları ne olur?" sorularının yanıtlarını araştırırken dünyaca ünlü analist Gilburt, gümüşün geleceği en yüksek rakamı resmen duyurdu

Gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı ve gümüş almak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları "Gümüş fiyatları ne kadar olacak? 2023'te gümüş fiyatları ne olur?" sorularının yanıtlarını araştırırken dünyaca ünlü analist Gilburt, gümüşün geleceği en yüksek rakamı resmen duyurdu. İşte 2023 gümüş rakamları...

 

GÜMÜŞÜN GELECEĞİ EN YÜKSEK SEVİYE AÇIKLANDI!

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden vatandaşlar için dünyaca ünlü analist Gilburt'ten inanılmaz iddia ortaya atıldı. Gilburt, gümüş için, altından bile daha fazla potansiyel gördüğünü kaydederek gümüşün geleceği en yüksek rakamı açıkladı. Gilburt “Gümüş önümüzdeki sene, yani bir buçuk yıl içinde hem üçüncü hem de beşinci dalga rallisi için hazırlanıyor" dedi. Ünlü analist "Uzun vadede, gümüşün 50 doları görmesini bekliyorum, fakat bu birkaç yıl alabilir. Fiyatlar 2023 yılında ve 2024 yılının ilk yarısında kolaylıkla ikiye katlanabilir" diye ifade etti.

Gümüş fiyatları içinde konuşan Avi Gilburt, şu sıralar 23 dolar civarında olan gümüşün 50 dolara yükselebileceğini belirtti.

 

GÜMÜŞ GELECEK YILA DAMGASINI VURACAK!

Gümüşün altından daha fazla kazandıracağını ve 2023 yılına damgasını vuracağını söyleyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş; “Gümüşün gram fiyatı yıla 992 seviyesinden başladı. Şu anda 14 lira seviyesinden satabiliyorlar ve gümüşün gram fiyatı da altından fazla getirisi oldu. Yüzde 40  civarından altın kazandırırken yüzde 41 civarından gümüş kazandırdı" diye kaydetti.

 

GÜMÜŞ NE KADAR?

Gümüş fiyatları 29 Aralık 2022 günü yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü gününe yükselişle başladı. Gümüş ons fiyatı bugün 23,69 dolar. Gümüşün gram alış fiyatı 14,20 lira, satış fiyatı ise 14,69 lira seviyesinden işlem görüyor.

Memur zammında yüzde 30 sürprizi! Peş peşe hesaplandı! Memur 1 Ocak 2023 zammı yüzde kaç olacak? 

Dar gelirli vatandaşa yılbaşı müjdesi! PTT hesaplarına 1250 TL yatacak! Başvurusu onaylanan anında alacak!

1 dolar yarından sonra tam bu kadar olacak! Dolar için peş peşe rakam verildi, duyanın nutku tutuldu! Hemen bakın!