Sektörel

2023’e doğru TOKİ ve geleceğin şehirleri paneli 7 Kasım'da!

MÜSİAD, 7 Kasım'da Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan'ın konuşmacı olarak katılacağı " 2023’e doğru TOKİ ve geleceğin şehirleri " konulu panel düzenleyecek.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu'nca düzenlenecek panelde Yeni Türkiye'nin Yeni Şehirleri, Kentsel Dönüşüm ve Yurtdışı Müteahhitlik alanında TOKİ potansiyelinin kullanımı gibi sektör adına önemli konular ele alınacak.


MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, geleceğin Türkiye’sinin doğru temeller üzerine inşa edilmesini hedefleyen Yeni Türkiye söyleminden heyecan duyduklarını vurgulayarak, şunları söyledi: "Ülkemizin son on yıl içerisinde gerçekleştirdiği atılımlar sayesinde yakalanan bu önemli fırsatı gelecek nesillerimiz adına iyi değerlendirebilmek için Yeni Türkiye söyleminin ekonomik, siyasi ve kültürel tüm alanlarda içeriğinin doldurulmasını önemsiyoruz.


Son yıllarda ülkemizin inşaat sektöründe gerçekleştirdiği yükselişte büyük ölçüde pay sahibi olan Toplu Konut İdaresine bu yeni dönemde de önemli görevler düştüğüne inanmaktayız. Bu itibarla TOKİ Başkanı Sayın M. Ergün Turan ile Yeni Türkiye'nin Yeni Şehirleri, Kentsel Dönüşüm ve Yurtdışı Müteahhitlik alanında TOKİ potansiyelinin kullanımı gibi sektör adına önemli konuların ele alınacağı bir panel gerçekleştireceğiz."


Panel, 7 Kasım saat 09.30’da MÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek.


TOKİ Haber