Teknoloji

2023'te kullanılması gereken en iyi kukalıklar hangileri? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Hareket halindeyken çok sayıda arama yapıyorsanız, mikrofonlu yüksek kaliteli bir kulaklık setine yatırım yapmanın avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Karışıklığı önlemek ve telefon görüşmeleri için en iyi kulaklıkları hızla görmek mi istiyorsunuz? Her biri için artıları ve eksileri olan en iyi seçimlerin bir listesini hazırladık.

Apple AirPods Pro 2

Apple'ın en yeni ürünü olan ikinci nesil AirPods Pro , piyasadaki tüm kulaklıklar arasında en iyi gürültü önleme ve arama özelliklerinden bazılarını sunar. AirPods Pro serisi, her zaman mükemmel aktif gürültü giderme ve şeffaflık moduna sahiptir , ancak ikinci nesil model, geliştirilmiş ANC ve etrafınızdaki seslere uyum sağlayan yeni Uyarlanabilir Şeffaflık modu ile bunu bir adım öteye taşır. Apple, ikinci nesil AirPods Pro'nun pil ömrünü de iyileştirdi ve artık şarj başına altı saate kadar pil ömrü sunuyor. ANC'yi sürekli kullanırsanız bu daha düşük olacaktır, 

PTT AVM       : 5.279,00 TL
Apple             : 5.399,00 TL
Mediamrkt     : 5.399,00 TL


Jabra Elit 7 Pro

Jabra Elite 7 Pro, kulaklıklarda ihtiyacınız olan her şeyi daha düşük bir fiyat etiketiyle sunar. Giymesi rahattır, bu nedenle uzun telefon görüşmelerinden sonra kaşınan,  rahatsız edici kulaklardan kaçınırsınız. En iyi yanı, fazladan bir kemik iletimli mikrofon seti kullanan MultiSensor Voice teknolojisidir .  Koşullar rüzgarlı olduğunda, bu mikrofonlar devreye girerek Elite 7 Pro'ya tüm bu ekstra rüzgar gürültüsünden kaçınma şansı verir.
En büyük ayırt edici özelliklerden biri, neredeyse hiçbir popüler kulaklığın sahip olmadığı mikrofonu sessize alma seçeneğidir. Bu, diğer kişinin söylediklerini  duymaya devam ederken bir rahatsızlık olursa sesinizi bir süreliğine kapatmanıza olanak tanır. 

Amazon                  : 2.786,28 TL
Mediamarkt            : 3.699.00 TL
Vatan bilgisayar     : 3.699.00 TL
Teknosa                 : 3.899.00 TL

 

Sony LinkBuds

Sony LinkBuds , piyasadaki en benzersiz tasarımlardan birine sahiptir: tam ortasında bir delik vardır. Bu, her seferinde kulaklıklarınızı çıkarmak zorunda kalmadan çevrenizden haberdar olabilmeniz için dış sesin içeri sızmasını sağlamak üzere tasarlanmıştır. Genel durumsal farkındalığa yardımcı olur,  ancak aynı zamanda aramalar için de iyidir, çünkü sesinizi tipik olarak kulak kanallarınızı kapatan kulaklıklarla gelen herhangi bir bulanıklık olmadan duyabilirsiniz.

 Eşsiz tasarım harika ama aynı zamanda ANC'yi açma seçeneği olmadan ortamdaki her sesi duyduğunuz için bir dezavantaja dönüşebilir.  Kulaklıklar ayrıca gürültülü ortamlarda çok iyi çalışmaz, bu nedenle en çok iç mekan görüşmeleri için uygundurlar.

Çiçek sepeti     : 2.519,10 TL
Mediamrkt        : 3.179.00 TL
Teknosa           : 3.299.00 TL

Sony WF-1000XM4

Sony WF-1000XM4 , zengin ses kalitesi ve yüksek kaliteli LDAC Bluetooth codec bileşeni sayesinde en iyi kulaklık listemizde belirgin bir şekilde yer aldı.  Bu, müzik dinlerken daha ince ayrıntıları duymanın yanı sıra sorunsuz aramanın keyfini çıkarmanızı sağlar.

 Gürültü önleme ve şeffaflık modu da iyi çalışır ve aramaya dikkat etme ile çevrenizden haberdar olma arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmanızı sağlar.  Aslında, kulaklıklar konuşmaya başladığınızı otomatik olarak algılar ve müziği duraklatır, böylece bir arkadaşınız uğradığında kulaklıkları çıkarmanıza gerek kalmaz. 

D&R                   : 4.299.00 TL
Mediamarkt        : 4.299.00 TL
N11                    : 4.274.05 TL,

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 19 Ocak 2023 tarihinde saat 01:03'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.76 Türk Lirası, euro 20.24 Türk Lirası, altının gramı ise 1148 Türk Lirası değerinde.

İnternet alışverişlerinde buna dikkat! 14 gün içinde bunu yapmazsanız...

2023'ün olmazsa olmaz oyun teknolojisi olabilir! İşte çıkacağı tarih

Oyuncular için harika haber! Nvidia'nın yeni grafik kartı PS5'ten bile daha hızlı!