28 / 04 / 2024

2023’ün en çok kazandıranları! Altın mı, dolar mı, arazi mi, borsa mı, konut mu?

2023’ün en çok kazandıranları! Altın mı, dolar mı, arazi mi, borsa mı, konut mu?

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2023’ün en çok kazandıranlarını yazdı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı...



Yatırımcılar 2023 yılında hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ediyor.  Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/borsafilozofu üzerinden yaptığı paylaşımda 2023’ün en çok kazandıranlarını yazdı.

Borsa Filozofu'nun o paylaşımı şu şekilde:

2023’ün en çok kazandıranları

-Arazi                      Yüzde 100
-Gram Altın                 Yüzde 78
-Euro                       Yüzde 63
-Dolar                      Yüzde 58
-Gümüş                      Yüzde 55
-Konut                      Yüzde 37
-BİST100                    Yüzde 35

-(Yıllık TÜFE-Kasım: Yüzde 61.98)
#bist100 Borsa İstanbul yatırımcısına %35 kazandırdı. Doğru zamanda doğru hisse senedine yatırım yapanlar 3-5-7 kat kazandı. Yeni yılda borsada analizlere ve paylaşımlara devam edeceğiz. Peki siz hangi enstrümana yatırım yapacaksınız?

Peki Borsa Filozofu'nun bu paylaşımına vatandaşlar ne yorum yaptı? İşte o paylaşıma gelen yanıtlar...

"BIST100 utanmalısın"

"Arazi ve konutu ölçemezsin"

 

Seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

KİPTAŞ'ın 2 projesinin teslimleri için geri sayım başladı!

Asgari ücret ortalama maaş oldu: İlköğretim mezunlarının maaşı yüzde 987, üniversite mezunlarının maaşı yüzde 622 arttı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön