27 / 04 / 2024

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.



Türkiye’de kentsel dönüşüm süreci 6-7 Şubat depremlerinden dolayı ‘seferberlik’ çağrısı altında daha da hızlanarak yürütülüyor. Özellikle Büyükşehirler kentsel Dönüşümde öncelikli olarak çalışmalar yürütülüyor. Bu nedenle yüz binlerce bağımsız bölümün yeniden inşa edilmesi gerektiği, toplumun tüm kesiminde benimsenmiş durumda. Gerçekleşen yeni yasal düzenlemelerle, özellikle Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi.

2024 te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

EN ÖNEMLİ VE ÖNCELİKLİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ!

Bursa’nın en büyük ve prestijli kentsel dönüşüm projesi ‘Prestij Koru’yu, Türkiye’nin lider inşaat firmalarından Bakyapı,  200 bin metrekarelik proje alanındaki hak sahipleri ile 5 ay’da yüzde 100 anlaşma sağlayıp, dönüşümü gerçekleşecek 60 binanın boşaltılması, yıkımı ve enkazın kaldırılmasını başardı ve bir ilke imza attı.

Bakyapı’nın süreç yönetimindeki başarısı diğer kentsel dönüşüm projelerine de örnek olacak nitelikte. Konut kullanıcılarına ve gayrimenkul yatırımcılarına kazançlı yatırım olanağı sağlayan, prestijli yaşam alanları ile buluşturan Bakyapı Prestij Koru projesiyle Bursa’ya yaşanabilir nitelikte bir proje daha kazandırıyor. Bursa’da Korupark alışveriş merkezinin hemen yanında yer alan 2 bin 400 konutluk dev projenin satışları devam ediyor.

PRESTİJ KORU'YA BÜYÜK İLGİ!

Konut alıcıları ve yatırımcılar Predtij Koru projesine yoğun ilgi gösteriyor. Bakyapı, projede alıcılara yüzde 50 peşin, diğer yüzde 50’sine ise vade farksız 24 ay Bakyapı, bünyesinde taksit imkânı sunuyor. İnşaat çalışmalarına 2023 sonunda başlanan Prestij Koru projesinin 2 aylık süre içinde yüzde 30’undan fazlası satıldı.

Bursa’da bölgeye değer katacak olan Prestij Koru projesinde bloklar zemin +7 katlı olarak inşa ediliyor. Projede 3 +1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor.

Proje, açık ve kapalı otopark alanları, radye temel ve deprem güvenliği bakımından üstünlüğü kanıtlanmış “tünel kalıp sistemi” ile inşa ediliyor.

Her blokta sosyal alanları ile Prestij Koru  ayrıca karbon ayak izini azaltan güneş enerji sistemi (GES) ile kat maliklerinin ortak alan giderlerini düşürecek şekilde tüm blokların gezilemeyen çatı teraslarında kurulması gibi birçok yenilik ve avantaj da sunuyor.

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, Bursa Prestij Koru projesinin Bursa için 2024 kentsel dönüşüm projelerine konsept olarak öncülük edeceğini söyleyerek şu açıklamalarda bulundu: “En son yapılan yasal düzenlemelerle kentsel dönüşüm süreçleri hem hızlanıyor hem de sonuç odaklı ilerliyor.

Büyükşehirlerde Kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlıklarının koordinasyonunda, riskli yapıların belirlenmesi, dönüşüm süreçlerinin hızlanması ve deprem öncesi yapılması gereken tüm tedbirlerin alınması da inşaat sektörümüzün yeniden canlanması için büyük önem taşıyor. Bakyapı olarak güvenli ve prestijli yaşam alanları oluşturma konusunda kararlıyız.

Prestij Koru Bursa’mızın Örnek kentsel dönüşüm projesi olarak gerçekleşiyor. Hem BakyapıI’ya olan güven hem de cazip fiyatı ve ödeme koşulları sayesinde satışlarda yoğun ilgi görüyoruz. Artan maliyetlere rağmen konutlarımızı en uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla yatırımcılarla buluşturmaya gayret ediyoruz. Ev sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasınlar.’’ dedi.

2024 te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Bugüne kadar ürettiği binlerce konutu alıcılarla buluşturan Bak Yapı’nın Bursa Prestij yeni, Prestij Panora ve Balıkesir Prestij Seyirtepe projelerine de yatırımcıların yoğun ilgisi sürüyor.

Bakyapı, 3 projesinde de yatırımcılarına 0,99 Özel Kredi hazır kredi imkânı sunuyor. Bursa Osmangazi ilçesi Demirtaş’ta Prestij Yeni Hayat projesi 54 bin metrekarelik alanda, toplam 24 bloktan oluşuyor. Projede 3+1 ve 2+1 toplamda 1519 adet konut ve 62 adet ticari ünite yer alıyor.

Yine Demirtaş’ta inşa edilen Prestij Panora projesinde de tamamı 3+1’den oluşan 20.000 m2 arazide 7 blok’ta 504 daire yer alıyor.

Balıkesir Prestij Seyirtepe projesi en değerli ve güvenli kaya zemin avantajını kullanarak inşa ediliyor. Projenin tamamı 7 blokta 336 adet 3+1 daireden oluşuyor. Prestij Panora ve Prestij  Seyirtepe projelerinde Nisan ayında yaşam başlıyor.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bakyapı Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümüne imza atıyor!

Geri Dön