Konut

216 Sancaktepe Konutları satışa çıktı!

216 Sancaktepe Konutları, 10 blok, 208 daireden meydana geliyor

ADINDAN da anlaşılacağı gibi Anadolu Yakası'nda proje üreten, "Geleceği gereksiz masraflardan arındırmak ve rahat ödeme koşulları sunmak" hedefiyle yola çıkan 216 Yapı, Sancaktepe Konutları'nda "sizi düşünen tek konut projesi" sloganıyla tüketicinin karşısına çıkıyor. "Akıllı tasarlanan evler" konseptiyle inşa edilen 216 Sancaktepe Konutları, ihtiyaca yönelik daire tiplerinin yanı sıra farklı tasarımı, her metrekaresinin kullanılabilir olması ile dikkat çekiyor. 10 blok, 208 daireden meydana gelen Sancaktepe Konutları'nda, gereksiz lüksten arındırılmış 93 ile 163 metrekare aralığında uygun fiyatlı 2+1, 3+1, 4+1, çatı ve bahçe dubleksleri mevcut. Salonlar ve mutfaklar geniş ve kullanışlı yapılarıyla öne çıkıyor.

Sancaktepe Konutları'nda tabandan tavana kaliteli malzemelere yer veriliyor. Dairelerde rahat, güvenlik ve keyif için her şey düşünülmüş. Daire duvarlarının özel sistemlerle yalıtılmasından engelli dostu düzayak asansörlere, merkezi TV-uydu sistemlerinden evden güvenlik kameralarını izleyebilmeye kadar uzanan geniş bir yelpaze 216 Sancaktepe Konutları'nda evsahiplerini bekliyor.

Bu arada Sancaktepe Konutları'nda gaz ve yangın dedektörleri ile ailelerin evlerini güvenle terk edebilme olanağı sağlanıyor. Bir yangın ihtimalinde gaz dedektörü devreye girip dairenin gazını sistemden keserek, dairenin ve dairenin bulunduğu kattaki sirenleri devreye sokuyor ve aynı zamanda güvenljğe uyarı sinyalleri gönderiyor. Aileler sitede yer alan oyun alanlarında, havuzda, parkta olan çocuklarının durumunu görmek istediklerinde TV'ye bağlı site güvenlik kameraları aracılığı ile onları rahatlıkla kontrol edip izleyebiliyor.

Kril alfabeli buton bile var

Projede özürlüler, yaşlılar ve çocuk arabaları için de bina girişlerinde merdiven kullanılmamış, asansörlere ulaşım bina giriş katından sağlanmış, otoparktan direkt olarak asansörlere ulaşım sağlanmış, asansörlerde kril alfabesine uygun bütanlar seçilmiş. Asansör kapıları tekerlekli sandalyeler için 90 cm. genişlikte yapılmış, site içi yürüme yolları parklara ve sosyal tesislere rahatlıkla ulaşılabilecek konforda tasarlanmış.
Vatan