03 / 05 / 2024

216 Sancaktepe Konutları'ndan öğrencilere oda!

216 Sancaktepe Konutları'ndan öğrencilere oda!

216 Sancaktepe Konutlarında öğrenciler için servis bekleme odası bulunuyor. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, Servis bekleme odası sayesinde çocuklar yazın sıcaktan, kışın soğuktan korunuyor. Güvenli bir ortamda servislerini bekliyor dedi



 

216 Yapı tarafından Sancaktepede inşaa edilen 216 Sancaktepe Konutları, öğrenciler için özel olarak projelendirilmiş olan servis bekleme odası ile fark yaratıyor. Projede yer alan servis bekleme odası sayesinde çocuklar yazın sıcaktan kışın soğuktan korunurken, başlarında bulunan güvenlik görevlisi sayesinde de emniyetli bir ortamda olmanın rahatlığını yaşıyor.

Servis bekleme odasının Türkiyede çok az sayıda projede yer aldığını söyleyen 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, Türkiyede 16 milyon öğrenci var. Bence her sitede bir servis bekleme odası olmalı. Oysa çoğu projede servis bekleme odası yok. Bazı projelerdeyse sonradan uydurulmaya çalışılmış. 216 Sancaktepe Konutlarında ise servis bekleme odası proje çizilirken dahi vardı. Şuanda da kullanılan servis bekleme odası, site sakinleri tarafından büyük ilgi görüyor. Çocuklar servis saatinden önce gelip rahatlıkla burada bekleyebiliyorlar. Yine okul çıkışı servisler çocukları bu odaya bırakıyor. Ailelerde gelip buradan alıyor. Çocukların yanında güvenlik görevlisi bir arkadaşımız duruyor. Bu sayede özellikle çalışan aileler geç kalsalar dahi çocuklarının güvenlikli bir ortamda bulunduğunu biliyor. İçleri son derece rahat. Oda özel bir klima sistemiyle kışın ısıtılıyor, yazınsa serinletiliyor dedi.


Herşey çocuklar için

7 katlı 10 blokun yer aldığı ve 208 konutun bulunduğu projede çocuklu aileler için her türlü imkanın olduğunu belirten Dündar, Projenin yüzde 70i yeşil alana ayrıldığı için çocuklar istedikleri gibi koşup oynayabiliyor. Bunun yanı sıra çocuk oyun alanlarımız bisiklet ve yürüyüş parkurlarımız, fitness center ve havuzumuz bulunuyor. Annelerin parkta oynayan çocuklarını izlemesi için yatak odası, mutfak ve salona kurulmuş özel bir sistemimiz de var diye konuştu.


208 konutun bulunduğu projenin iki etaptan oluştuğunu dile getiren Dündar sözlerine şöyle devam etti: Birinci etapta bulunan 80 daire sahiplerine teslim edildi ve yaşam başladı. Yine 80 dairenin bulunduğu ikinci etabın teslimleriyse bu ayın sonunda yapılacak. Kalan 48 daire ise aralık sonunda sahiplerine verilecek. 216 Sancaktepe Konutlarında  2+1den 4+1 çatı dubleksine kadar farklı özelliklerde dairelerimiz bulunuyor.


 


Geri Dön