19 / 05 / 2024

216 Sancaktepe'nin temeli araştırma sonucu atıldı!

216 Sancaktepe'nin temeli araştırma sonucu atıldı!

216 Sancaktepe Konutları 'sizi düşünen tek konut projesi' mesajıyla karşımıza çıkıyor. 'Akıllı tasarlanan evler' konseptiyle inşa edilen 216 Sancaktepe Konutları



216 Sancaktepe Konutları 'sizi düşünen tek konut projesi' mesajıyla karşımıza çıkıyor. 'Akıllı tasarlanan evler' konseptiyle inşa edilen 216 Sancaktepe Konutları özellikleri incelendiğinde gerçekten 'bizi düşündüğünü' kanıtlıyor.216   Yapı,isminden de anlaşılacağı gibi Anadolu yakasında proje üretiyor. 216 Yapı, daha ferah yaşam alanları, daha kolay ulaşım imkanları ve daha planlı altyapısı nedeniyle bu İstanbul'un Anadolu Yakasına yatırım yapıyor. 216 Yapı ayrıca 'akıllı tasarım' konseptiyle de diğer yapı üretim şirketlerinden ayrılıyor. 'Geleceği, gereksiz masraflardan alındırmak ve rahat ödeme koşulları sunmak' hedefiyle yola çıkan 216 Yapı, konut alırken tasarruf edilebileceğinin örneklerini sunuyor. Uygun fiyata güzel bir ev satın alınabileceğini kanıtlıyor.

TEMEL ATILMADAN ÖNCE BÜYÜK BİR ARAşžTIRMA YAPILMIşž!

'216 Sancaktepe Konutlan'nın en önemli farkı nedir' diye soracak olursanız, cevap olarak geniş kapsamlı araştırmasıdır diyebiliriz. Zira proje hazırlanmadan önce halkın konut talepleri ve beklentilerini içeren ve aylarca süren çok kapsamlı bir araştırma yapılmış. Bu araştırma verileri ışığında konuttan temel beklentiler belirlenmiş ve konutlar projelendirilmiş.Tüketicinin günlük hayatta karşılaştığı sorunları ortadan kaldıncı bir yol izleyerek tasarlanmış 216 Sancaktepe Konutlan projesinde göz önüne alman başlıca konular şunlardır:

GAZ VE YANGIN detektörleri, ailelerin evlerini güvenli bir şekilde yaşamasını ve evelerinde bulunmadıktan anlarda bile huzurlu olabilmelerini sağlamıştır. Bir yangın ihtimalinde gaz detektörü devreye girerek dairenin gazını ana sistemden keserek, dairenin ve bulunduğu kattaki sirenleri devreye sokmakta ve aynı zamanda güvenliğe uyan sinyalleri göndermektedir.

AİLELER sitede yer alan oyun alanlarında havuzda parkta olan çocuklannın durumunu görmek istediklerinde Tv'ye bağlı site güvenlik kameralan aracılığı ile onlan rahatlıkla kontrol edip izleyebilmektedirler.Projede özürlüler, yaşlılar ve çocuk arabalan için;bina girişlerinde merdiven kullanılmamıştır.

SİTE SAKİNLERİ; ücretli TV firmalarının inisiyatifine bırakılmamış, 20 adet ulusal kanal ücretsiz ve Receiver kullanmaya gerek olmadan site sakinlerin hiz metine sunulmuştur.

ÖZELLİKLE kışın servis bekleyen çocuklar için yapılmış nizamiye arkasında yer alan ve site güvenlik görevlileri tarafından kontrol allında olan kapalı bir servis bekleme alanı mevcuttur. Böylelikle aileler çocuklan için endişelenmelerine gerek kalmamıştır.
Zaman


Geri Dön