Altın & Dolar

22 TL'yi geçen doların geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı! 

Seçimğin ardından gaza basan dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolar bugün 22 TL'yi geçti. Doların geleceği rekor rakam belli oldu. Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı. Bugün ise 22 TL'ye ulaşan dolar kuru yükselmeye devam ediyor

Dolar/TL kuru dün 21 liranın üzerine tırmandı. Bugün ise 22 TL'ye ulaşan dolar kuru yükselmeye devam ediyor. Aynı şekilde euro/TL kurunda da yükselişler devam ediyor. Euro bugün 24 TL'den satılıyor. Doların geleceği rekor rakam belli oldu. Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı.

DOLAR 22 TL'Yİ AŞTI!

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerina rdından piyasalarda yükseliş ivmesi devam ediyor. Dolar aralıksız yükselmeye devam ederken, euro kuru da üst üste rekor kırıyor.

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor. Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira oldu? 7 Haziran Dolar/TL kuru kaç lira? soruları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün Kapalıçarşı'da dolar kuru 22,36 liradan alınıp 23,068 liradan satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 23,88 liradan alınıp 24,675 liradan satılıyor.  Euro dolar paritesi  1,0691 bandında hareket ediyor.

22 TL'yi geçen doların geleceği rekor rakam belli oldu! Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı! Dolar ne kadar olacak? İşte doların geleceği rekor rakam...

DOLARIN GELECEĞİ REKOR RAKAM!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından heyecanla takip ediliyor. Dolar yükslemeye devam edecek mi? sorusuna yanıt Para piyasaları uzmanı İslam Memiş;'ten geldi. İslam Memiş, doların haziran ayı içeriside TL seviyesini göreceğini açıkladı.

Memiş dolar ile ilgili şu açıklamaları yaptı: '' "Bu yıl içerisinde dolar/TL kurunda 23 -24 TL bandını bekliyoruz. Bu öngörümüzde herhangi bir değişiklik yok.

Döviz kurunda yeni ekonomi yönetiminin etkisi mutlaka olacak. 20,55 - 20,40 TL seviyeleri dolar/TL'nin gelebileceği seviyeler.

Ekonomi sadece dolar/TL kuruysa, evet döviz tarafında kısa vadede bir gerileme göreceğiz. Sonra yıl içerisinde öngördüğümüz rakamlara gelecek. 20-21 TL bandı dolar/TL kuru mutlaka olacak. Sürpriz değil." dedi.

Altın taş üstünde taş bırakmadı! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 canlı altın fiyatları