29 / 04 / 2024

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 26 Haziran 2023 Pazartesi gününde sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra banka, noter ve adliye gibi resmî kurumların durumu da sorgulanıyor. 26 Haziran’da hangi resmî kurumlar açık olacak veya açık olacak mı? İşte tüm detaylar…



Kurban Bayramı telaşı, kendini günler kala şimdiden hissettirmeye başladı. 27 Haziran Salı gününün arefe olması nedeniyle 26 Haziran Pazartesi gününde bazı resmî kurumlarının durumu merak edildi. Özellikle de sağlık ocağı, banka ve adliye kurumları en merak edilenler arasında yer alıyor. Vatandaşlar, bayram gelmeden bu kurumlardaki acil işlerini halletmek istiyorlar. Bu nedenle bayramdan önceki günlerden biri olan 26 Haziran Pazartesi gününde bu resmî kurumların açık olup olmayacağı araştırılmaya başlandı. Peki 26 Haziran Pazartesi sağlık ocakları açık olacak mı ya da olmayacak mı?

 26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

27 Haziran sağlık ocakları ve eczaneler açık olacak mı?

27 Haziran Salı günü, Kurban Bayramı’nın arefesi olarak kabul edilmektedir. Kurban Bayramı haftasında sağlık kurumlarının kapalı olacağı duyurulmuştur. 26 ve 27 Haziran’da sağlık ocakları kapalı olacaktır. 28 Haziran’da başlayacak olan bayramla birlikte, bayram tatillerinin tümünde sağlık kurumları hizmet vermeyecektir. Bu durumda eczanelerinde izin durumları merak edilmektedir. 26 Haziran’da eczanelerin açık olacağı duyurulmuştur. 27 Haziran’da ise eczaneler öğleye kadar açık olup öğleden sonra hizmet vermeyecektir. 


Geri Dön