Ekonomi

28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı?

28 Ekim’e sayılı saatler kala vatandaşlar, 28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!İşte merak edilenler…

28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı? soruları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde yani 28 Ekim’de bankaların çalışma saatleri merak ediliyor. İşte merak edilenler…

28 EKİM'DE BANKALAR ÇALIŞIYOR MU?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde bankaların çalışma saatleri sorgulanıyor. Bankaların mesai düzenlemesinde bilindiği remi tatillerde çalışmamak yazılıdır. Yani bankalar resmi tatillerde hizmet vermiyor.

Bu bilgilere göre, bankalar 28 Ekim Cuma günü öğlene kadar açık olacak ancak öğleden sonra hizmet vermeyecektir. 28 Ekim'de öğleden sonra yapılacak limit üstü EFT ya da Havale işlemlerinin hesaba geçmesi yeni hafta da yani 31 Ekim Pazartesi tarihinde mümkün olacak.

28 EKİM RESMİ TATİL Mİ?

Cumhuriyet Bayramı'nın ulusal bayram olmasından dolayı 28 Ekim öğleden sonra ve 29 Ekim tam gün olmak üzere bir buçuk gün resmi tatil olarak kabul edilmektedir.

28 Ekim Cuma günü öğleden sonra kamu kurum ve kuruluşları için resmi tatil olacak ancak öğlene kadar mesailer sürecektir.

28 EKİM CUMA BANKALAR AÇIK MI KAPALI MI?

Tüm bankalar, 28 Ekim 2022 Cuma günü öğlene kadar mesai yapacak. Öğleden sonrasının resmi tatil olması nedeniyle bankaların çalışma saatleri bu şekilde düzenlendiği belirtildi.

EFT VE HAVALE NE ZAMAN HESABA GEÇER?

28 Ekim öğleden önce yapılan EFT ve Havale işlemleri hesaba geçecektir ancak öğleden sonra yapılacak olan işlemler ise ilk işlem gününde hesaba geçecektir.

29 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ BANKALAR TATİL Mİ?

Bu yıl hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil hafta sonuna denk geliyor. Hem 29 Ekim olması hem de bu tarihin hafta sonuna denk gelmesinden dolayı bankalar hizmet veremeyecek.

28 EKİM'DE EFT YAPILIR MI?

Cumhuriyet Bayramı olmasından dolayı 28 Ekim tarihi saat 13.00'dan sonra 29 Ekim sonuna kadar resmi tatil uygulaması sürecek.  EFT işlemleri hafta sonu olduğu gibi resmi tatillerde hesaplara geçme işlemi yapılmayacak. 28 Ekim saat 13.00'ten sonra yapılan EFT işlemleri bir daha 31 Ekim Pazartesi günü hesaplara geçecektir.

Mutfak tüpü ne kadar? İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Hisseli ev tapusu nasıl ayrılır?

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacak? TOGG’un fabrikası ne durumda? TOGG fabrikası Gemlik'te nerede?