22 / 05 / 2024

2VV Comtesse Hava Perdesi, sıcak havayı soğutmuyor!

2VV Comtesse Hava Perdesi, sıcak havayı soğutmuyor!

2VV Comtesse Hava Perdesi, iç ortamda bulunan sıcak havayı muhafaza ederek, dış ortamda bulunan soğuk havanın içeri girmesini engelliyor. Böylelikle kullanıcısına yüksek derecede enerji tasarrufu sağlıyor



Yüksek performansı mükemmel tasarımı ile sunan 2VV Comtesse Hava Perdesi, gelişmiş teknolojisi ile devrim yaratıyor. AVM ve otel projelerinde kapı girişlerine monte edilen 2VV Comtesse Hava Perdesi, iç ortamda bulunan sıcak havayı muhafaza ederek, dış ortamda bulunan soğuk havanın içeri girmesini engelliyor. Böylelikle kullanıcısına yüksek derecede enerji tasarrufu sağlıyor.

2VV Comtesse Design hava perdesi, iç mekânlarda solunan havanın kalitesini artırıyor ve şık dizaynı ile fark yaratıyor. Comtesse hava perdeleri, özel bir üfleme sistemiyle kış aylarında dış ortamdan gelen toz, kir ve soğuk havanın içeriye girmesini önleyip, içeride bulunan sıcak havanın da dışarı çıkmamasını sağlıyor. Yeni tip kablolu ısıtma özelliği ile kullanıcısına yüzde 20ye varan enerji tasarrufu sağlayan 2VV Comtesse hava perdesi, enerji saving özelliği ile de kullanıcılarından tam not alıyor.

Comtesse Hava perdesinin gövdesi üzerine yerleştirilmiş olan floresan tüp, cihazın hoş tasarımını vurguluyor. Ayrıca düşük ses seviyesi ile de kulakları rahatsız etmiyor.Comtesse hava perdesi, şıklığı ve düşük ses seviyesinde çalışma özelliğinin yanı sıra  çevreye sunduğu avantajlar ile de tercih sebebi oluyor.  Ürünün özellikleri arasında ön plana çıkan detaylar ise; otomatik yapısı ve kumanda ile kontrol edilebilmesi. Kumandada yer alan kontrol sistemi, kullanıcı için maksimum düzeyde rahatlık ve kullanım kolaylığı sağlıyor. LCD panel üzerindeki ekran sayesinde de tüm bilgiler pratik şekilde kontrol edilebiliyor.

2VV Comtesse hava perdesi, özel tasarımı sayesinde kolay montaj ve kurulum avantajı sağlıyor. Standart olarak gümüş renkte bulunan Comtesse, talebe göre istenilen bir RAL rengiyle temin edilebiliyor. 1, 1,5 ve 2 metre uzunluktaki perdeler 6 metre yüksekliğe varan kapılar için de tek kapasite imkânı sunuyor.

Comtesse Hava Perdesi Fiyat aralığı 3054 - 4482 Euro arasında değişmektedir.

2VV Markası Türkiye Distribütörlüğü Akcor Havalandırma Sistemleri ve Teknolojik Ürünler San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılmaktadır.

Teknik Özellikler:

- 19 kWa kadar elektrikli ısıtıcı

- 49 kWa kadar sulu ısıtıcı

- Ayarlanabilir kanatçıklara sahip

- Ortam havalı model

- Kablolu ısıtma elemanı

- Entegre su regülasyonu

- 6 hava perdesine kadar zincirleme özelliği

- LCD ekranlı yeni kumanda paneli

- Enerji tasarrufu sağlayan PID regülasyonu


Geri Dön