Genel

3 artı 1 prefabrik ev kaç para?

Prefabrik ev almayı düşünen bir vatandaşlar merakla araştırma yapılyor. Bu sorulardan biri de 3 artı 1 prefabrik evin maliyeti nedir? Ayrıntılar için buraya tıklayın! Prefabrik ev alma veya yapma fikriyle oynayan vatandaşlar, konuyla ilgili tüm detayları bilmek istiyor

Prefabrik evler bu günlerin en çok konuşulan konularından biri. Prefabrik ev alma veya yapma fikriyle oynayan vatandaşlar, konuyla ilgili tüm detayları bilmek istiyor. Prefabrik ısıtma ve prefabrik sayısı en çok merak edilen konulardan biridir. Peki 3+1 prefabrik ev ne kadara mal olur? İşte ilginç detaylar...

3+1 PREFABRİK EV FİYATLARI NE KADAR?

Son dönemde oldukça popüler olan prefabrik ev fiyatları da gündemde. Bunun nedeni prefabrik evlerin diğer yapılara göre daha uygun olmasıdır. 3+1 olarak adlandırılan iki yatak odası ve bir salondan oluşan 81 metrekarelik prefabrik evin en ucuz fiyatı 276.900 TL'den başlarken, 123 metrekarelik en büyük evde 629.900 TL'ye kadar çıkabiliyor.

ANAHTAR TESLİM PREFABRİK EV!

Anahtar teslim prefabrik ev nedir? sorusu da sıklıkla sorulmaktadır. Prefabrik kelime anlamı olarak anahtar teslim prefabrik ev üretimi demektir. Anahtar teslimi süreç ayrıca şu şekilde çalışır: İstenilen prefabrik ev seçildikten sonra, önceden belirlenmiş bir beton zemin kotuna belirlenip monte edilebilecek seçeneklerle hızlı bir şekilde üretilmelidir. Hayalinizdeki prefabrik evin anahtarları, sıhhi tesisat ve elektrik tesisatı yapıldıktan, kapıları kurulduktan ve bağlantıları ek bir ücret ödemeden yapıldıktan hemen sonra teslim edilir.

PREFABRİK YAPILAR DEPREME DAYANIKLI MI?

Prefabrik yapı, 7 büyüklüğündeki depremlere ve 90 km/s'lik rüzgarlara dayanacak. Prefabrik yapılar Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde inşa edilecekleri veya kullanılacağı iklim koşullarına göre imal edilmektedir.

PREFABRİK EVİN ÖMRÜ NE KADARDIR? 

Prefabrik evler dayanıklı yapı sınıfına aittir. Bu yapıları beğendiyseniz ortalama 40 yıl hiç tereddüt etmeden kullanabilirsiniz. Rüzgar, kar, yağmur, nem ve kullanım tarzı dahil olmak üzere bir binanın ömrünü etkileyen birkaç temel faktör vardır. Herhangi bir bina modelinde olduğu gibi, standart bakım ile bu bakımın binanın ömrü üzerinde olumlu bir etkisi vardır.

Blue Diaomond'dan pırlanta kolyelere yüzde 50 indirim! 8 Ekim 2022 fiyat listesi...
Satıştan kalkan iPhone 11 A101 ve Carrefoursa'dan sonra şimdi Migros'ta! 8 Ekim 2022 fiyat listesi...
Zam yağmuruna tutulan iPhone 13 Carrefoursa'da indirim! 8 Ekim 2022 fiyat listesi...