Ekonomi

3 bankada peş peşe deprem! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank arka arkaya açıkladı! Tabloyu gören gözüne inanamadı

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. İşte detaylar...Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, ihtiyaçlarına yetişemeyen emekliler için bankalardan farklı kampanya atakları başlattı

Genellikle tek geçim kaynağı aldığı emekli maaşı olan emekli vatandaşlar için son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, ihtiyaçlarına yetişemeyen emekliler için bankalardan farklı kampanya atakları başlattı. Devlet bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank da emekliler için kredi kampanyası için düğmeye bastı.

Yine aktarılan detaylara göre, üç banka söz konusu dönemde sadece o gruptaki vatandaşlara özel olarak geliştirilen tüketici kredisi kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Peki emekli vatandaşlar için için başlatılan kredi kampanyasından nasıl yararlanılır? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası detayları...

Kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası, yeni dönemde ilerleyen olumsuz ekonomik şartlara rağmen nakit desteği araştıran emekli vatandaşlar için  "Mutlu Emekli Kredisi" başlığı altında yeni bir kredi hizmeti geliştirdiğini açıkladı. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile alakalı yeni kampanyasının ayrıntılarını da açıkladı.

Halk Bankası tarafından başlatılan emekli tüketici kredisi kampanyasının üst limiti 100 bin TL olarak duyuruldu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, banka alakalı hizmetinin azami vade miktarını 36 ay olarak açıklanırken, ortalama faiz oranını yüzde 1,55 ve 1,69 şeklinde belirtildi.

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Hesaplama 2022

Aktarılan detaylara göre, Halk Bankası emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu 100 bin TL limitli tüketici kredisi kampanyasının misal hesaplama tablosunu da yayınladı. Söz konusu tabloya göre bankanın kampanyasından 550 TL'lik kredi tahsis ücreti, yüzde 1,69 faiz seviyesi ve 36 ay vade karşılığında 100 bin TL'lik bnir nakit desteği alabilmek isteyen kişilerin ödemeleri gereken aylık taksit tutarı, 5 bin 354 TL olarak belirlendi.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvurusu 

Maaş ödemelerini Ziraat Bankası'ndan alan emekli vatandaşlar için başlatılan "Emeklinin Artısı Kredi Paketi" ile vatandaşlar konut ve nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullar ile karşılıyor ayrıca Dijital Kredi ürünü ile şubeye gitmeden de kredi alabiliyor.

Vakıfbank İhtiyaç kredisi 2022

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank,  36 aya ulaşan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için kredi kampanyası sunuyor. Söz konusu krediye başvuru için aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e kısa mesaj atabilirsiniz.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Ağustos müjdesi geldi! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Dolar o tarihte fişek gibi yükselecek! Tahminleri tek tek tutan Selçuk Geçer tarih verdi! Hemen bu flaş gelişmeye bakın!

Piyasa kahini İslam Memiş, ucuz altın almanın formülünü açıkladı! Dünya şu anda bunu yapıyor! Dikkat edin!