Ekonomi

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bank peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören gözüne inanamadı!

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında bulunan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli vatandaş için yeni bir kredi kampanyası başlattı. İşte söz konusu kampanyalar ile ilgili detaylar...Konu ile ilgili olarak verilen son dakika bilgilerine göre, ihtiyaçlarına yetişemeyen emekliler için bankalar farklı kampanya atakları için düğmeye bastı

Genellikle tek geçim kaynağı aldığı emekli maaşı olan emekli vatandaşların beklediği müjde geldi. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika bilgilerine göre, ihtiyaçlarına yetişemeyen emekliler için bankalar farklı kampanya atakları için düğmeye bastı. Devlet bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank da emekliler için kredi kampanyası için son dakika kredi kampanyası başlattı.

Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, üç banka söz konusu dönemde yalnızca o gruptaki vatandaşlara özel olarak geliştirilen tüketici kredisi kampanyasının ayrıntılarını açıkladı.

Çalışmalarını son sürat devam eden Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası için düğmeye bastı Peki emekli vatandaşlar için başlatılan kredi kampanyasından nasıl faydalanılır? İşte konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Kamu bankaları arasında bulunan Halk Bankası, yeni dönemde ilerleyen olumsuz ekonomik şartlara rağmen nakit desteği arayan emekli vatandaşlar için  "Mutlu Emekli Kredisi" başlığı altında yeni bir kredi hizmeti geliştirdiğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile alakalı yeni kampanyasının ayrıntılarını da duyurdu.

Halk Bankası'nın başlatmış olduğu emekli tüketici kredisi kampanyasının üst limiti 100 bin lira şeklinde açıklandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, banka alakalı hizmetinin azami vade miktarını 36 ay olarak açıklanırken, ortalama faiz oranını yüzde 1,55 ve 1,69 olarak belirtti.

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Hesaplama Detayları 2022

Verilen detaylara göre, Halk Bankası emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu 100 bin Türk Lirası limitli tüketici kredisi kampanyasının misal hesaplama tablosunu da yayınladı. Söz konusu tabloya göre bankanın kampanyasından 550 liralık kredi tahsis ücreti, yüzde 1,69 faiz seviyesi ve 36 ay vade karşılığında 100 bin liralık bir nakit desteği alacak kişilerin ödemeleri gereken aylık taksit tutarı, 5 bin 354 TL şeklinde açıklandı.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvurusu 2022

Maaş ödemelerini Ziraat Bankası'ndan alan emekli vatandaşlar için başlatılan "Emeklinin Artısı Kredi Paketi" ile vatandaşlar konut ve nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullar ile karşılama imkanına sahip olabiliyor. 

Vakıfbank İhtiyaç kredisi 2022

Kamu bankaları arasında bulunan Vakıfbank,  36 aya ulaşan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için kredi kampanyası başlattı. Söz konusu krediye başvuru için aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e kısa mesaj atıp başvuru yapabilirsiniz.

 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Ağustos müjdesi geldi! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Dolar o tarihte fişek gibi yükselecek! Tahminleri tek tek tutan Selçuk Geçer tarih verdi! Hemen bu flaş gelişmeye bakın!

Piyasa kahini İslam Memiş, ucuz altın almanın formülünü açıkladı! Dünya şu anda bunu yapıyor! Dikkat edin!