Ekonomi

3 bin 340 lira hesaplara yatacak! 15 Eylül'de başlıyor! Her ay PTT'den almayı unutmayın! Kesin bakın!

15 Eylül'den itibaren hemen ATM’lerden 3 bin 340 TL nakit paranızı çekebileceğiniz açıklandı. Her ay il il gerçekleşen ödemeler bu ay için de başlayacak. PTT'den almayı unutmayın. İşte ayrıntılar...Her ay il il gerçekleşen ödemeler bu ay için de başlayacak

15 Eylül'den itibaren hemen ATM’lerden 3 bin 340 TL nakit paranızı çekebileceğiniz açıklandı. Her ay il il gerçekleşen ödemeler bu ay için de başlayacak. Aile Bakanlığı her ay evde bakım ödemesi adı altında ihtiyaç sahiplerine destek ödemesi gerçekleştiriyor. Eylül ayı ödemeleri de bu gece yarısı başladı. İşte ayrıntılar...

Evde bakım maaşı için ödeme alanlar Eylül maaşlarının ne zaman yatırılacağını merak araştırıyor. Ödemelerin bu gece yarısı başlayacağı belirtildi. Ay sonuna kadar il il yatırılacak olan ödemeleri banka hesaplarınızdan kontrol edebileceğiniz gibi e-Devlet üzerinden de öğrenebilirsiniz.

EVDE BAKIM MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Evde bakım paraları her ayın 15’i ile 31’i arasından vatandaşların hesaplarına geçiyor. Bu kapsamda henüz evde bakım paraları bu gece yarısı yatmaya başlayacak.

15 EYLÜL EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER BELLİ OLDU MU?

Evde bakım maaşları her ayın 15’inde yatırılmaya başlanıyor. 15 Eylül itibariyle evde bakım maaşı yatan iller açıklanmaya olmaya başlayacak.

E-DEVLET İLE EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Evde bakım maaşlarının yatıp yatmadığı e-devlet üzerinden sorgulanarak öğrenilebiliyor. Evde bakım maaşı sorgulamak için öncelikle;

Kimlik numaranız ve şifreniz ile https://www.turkiye.gov.tr/ web adresinden e-devlet’e girin. Önünüze çıkan ana sayfada arama bölümüne “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” yazın. Ardından açılan sayfada, evde bakım maaşınıza ilişkin detayları görebilirsiniz.

 

SMS İLE EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alan hak sahipleri telefon mesajı ile (SMS) evde bakım maaşlarının sorgulamasını gerçekleştirebiliyor.

Cep telefonun mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atılarak evde bakım parası sorgulaması kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Mesaj ile sorgulama yapıldığı takdirde 1 SMS ücreti operatör tarafından tahsil ediliyor.

EVDE BAKIM MAAŞI BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

Kadınlara müjde! Başvuran PTT'den 16 bin 106 TL'yi kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz!
Dolar'da fırtınaya sayılı gün! Analistler teker teker uyardı! Yer yerinden oynayacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!
Altın 7 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!