Dış Piyasalar

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023'de!

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023 tarihleri arasında Tel Aviv-İsrail'de gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023 tarihleri arasında Tel Aviv-İsrail'de gerçekleştirilecek

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023 tarihleri arasında Tel Aviv-İsrail'de gerçekleştirilecek. İsrail'de bulunan en köklü yapı, inşaat ve mimari fuarı olan 30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı katılımcı ve ziyaretçi sayısı açısından en güçlü sektörel fuarı olma özelliğini de elinde tutuyor.

Yeni müşteriler bulma, eski müşterilerle ilişkil tazeleme fırsatı sunan 30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı uluslararası ölçekte ve etkinlikte konferanslara da ev sahipliği yapıyor.

Peki, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 44. Yapı Fuar'ında neler olmuştu? İşte ayrıntılar...

44. YAPI FUARINDA NELER OLMUŞTU?

Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen 44. Yapı Fuarı'nda ise küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binin üzerinden ziyaretçi katılmıştı.

Geçen yıl 4. gerçekleştirilen, 1 milyar avroya yakın iş hacmi ortaya çıkan Yapı Fuarı ve Turkeybuild İstanbul, 23-26 Mart tarihlerinde küresel yapı ve inşaat sektörünün bütün temsilcilerini megakent İstanbul'da birleştirdi ve fuara, 17 ülkeden 320 kişi katıldı. 200'ü aşkın ürün grubunu görücüye çıkarıldı.

400'ÜN ÜZERİNDE YABANCI ALICI YAPI FUARI'NA KATILDI

Fuar, iştirakçilerin ve ziyaretçilerin yoğun ilgisine ayrıca yabancı satın alma profesyoneli ve yatırımcıların da radarında oldu. 

Üst düzey, kuvvetli karar vericiler Hyve Grup tarafınca Türkiye’ye “VIP Hosted Buyer” programı çerçevesinde çağrıldı. Kanada, İrlanda, Şili, İspanya, Danimarka, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, İsviçre, Katar ve Yunanistan ilk sırada yer alacak biçimde fuarda, 60 ülke genelinden 400’e yakın satın alma profesyoneli ve yatırımcı, yeni iş birliği fırsatları amacıyla yerli iş ortaklarıyla görüşmeler gerçekleştirdi.

YAPI FUARI, ÖDÜLLÜ MİMAR BRAM AERTS'I AĞIRLADI

Belçika’daki önder mimarlık ofislerinden olan TRANS architectuur - stedenbouw’un Kurucu Ortağı Bram Aerts, 44. Yapı Fuarı çerçevesinde konuşma yapmak amacıyla megakent İstanbul'a geldi. Kısa bir müddette TRANS, oldukca ilgi duyulanFlaman mimarlık ofisleri sıralamasında neslinden önde kuvvetli bir itibarı bulunan; mimarlık ofisi, kentlerin sürdürülebilir olarak iyileştirilmesi amacıyla bir takım devrim yaratan dönüşüm projesi üstünde emekler sürdüren Aerts, yapılı çevreyi dönüştürerek yine yorumlamak, yıkıma, aleni alan işgaline ve inşaat sektörünün egemenliğine karşı kökten çözüm stratejisine ilişik çalışmalarını Yapı Fuarı’nda açıkladı.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nda 24 ay 0 faiz fırsatı!

Migros’ta kaçırılmayacak kampanyalar başladı! Migros’tan su ısıtıcısından çay setine kadar indirim! Sakın kaçırmayın

Platin fiyatları bugün düşüşe geçti! Platin fiyatı ne kadar oldu?