Genel

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Yılbaşında yani 31 Aralık – 1 Ocak tarihlerinde AVM’lerin açık olup olmama durumu vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

İşte “31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak?” şeklinde sorulan soruların yanıtı ve detayları…

YILBAŞINDA AVM’LER AÇIK MI?

Yılbaşından önce tatil alışverişi yapmak için AVM'de plan yapacak kişiler, AVM çalışma saatlerini araştırıyor. 1 Ocak Pazar günü pek çok işletme tatil olacak yani kapalı durumda olacak.

 Peki 31 Aralık - 1 Ocak AVM'ler açık mı kapalı mı? 31 Aralık - 1 Ocak AVM'ler saat kaçta açılacak? İşte AVM çalışma saatleri...

YILBAŞINDA ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ KAÇTA AÇILACAK?

AVM'ler saat 10.00 ila 22.00 saatlerinde açık oluyor. Ancak resmi tatillerde bu çalışma saatleri değişebiliyor. AVM'ler resmi bayramlarda ve hafta sonları açıktır. AVM'ler genel olarak 1 Ocak'ta açıktır. Ancak yine de, AVM'lerin telefon numarasından gerçeğe ulaşılabilir.

31 ARALIK YILBAŞI RESMİ TATİL Mİ?

31 Aralık Cumartesi günü resmi tatil olmadığından dolayı yarım gün ya da tam gün tatil değildir. Ancak 1 Ocak resmi tatildir.

MTV HER YIL ÖDENİR Mİ?

İki eşit taksit ile ödenen MTV’nin ilk taksidinin 2023 Ocak, ikinci taksidinin ise 2023 Temmuz ayı içinde ödenmesi gerekiyor. Ödemeleri geciktirmeniz halinde faizi ile birlikte ödeme yapmak zorundasınız.

MOTORLU TAŞIT VERGİSİ BORCU NASIL SORGULANIR?

MTV borcu sorgulamaları için İnteraktif Vergi Dairesi ile e-devlet ya da bankaların mobil ve internet şubelerini kullanabilirsiniz. E-devletten MTV sorgulamak için “Motorlu Taşıtlar Vergisi Sorgulama ve Kredi Kartı ile Ödeme” ekranına giriş gerçekleştirmelisiniz. Bankaların mobil ve internet şubelerindeki sorgulama adımları, çalıştığınız bankadan bankaya da değişiklik gösterebilir.

MTV ÖDEMESİ NASIL YAPILIR?

MTV ödemesine dair sorulan “Nasıl ödeme yapabilirim?” sorusunun yanıtı sık sık araştırılmaktadır. MTV 2023 ödemelerinizi yapmak için anlaşmalı bankalardan ya da Gelir İdaresi Başkanlığı’nın web sitesinden faydalanabilirsiniz.

EYT ilk maaş ne zaman yatar? EYT düzenlemesi kimleri kapsıyor?

Fındık fiyatları 31 Aralık 2022 ne kadar oldu? Bugün fındık fiyatları kaç TL?

Yılbaşında İstanbul’da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? İşte İstanbul'da bugün trafiğe kapalı yollar!