Teknoloji

329 TL değerindeki popüler oyun birkaç günlüğüne ücretsiz oldu! Oyun severler hemen baksın!

Küresel oyun devi Steam, hafta sonuna özel olarak 329 TL değerindeki F1 Manager 2022'yi kısa süreliğine ücretsiz yaptı. İşte detaylar… Yapılan kampanya kapsamında oyuncular, oyunu herhangi bir ücret ödemeden indirip rahatlıkla oynayabilecek

Spor oyunları dünyasının en önde gelen yapımlarından F1 Manager 2022 oyunseverleri sevindirdi. Yapılan kampanya kapsamında oyuncular, oyunu herhangi bir ücret ödemeden indirip rahatlıkla oynayabilecek. F1 Manager 2022’yi nasıl ücretsiz şekilde alacaksınız? İşte detaylar…

Shiftdelete.net’te yer alan habere göre, F1 Manager 2022, Frontier Developments tarafından geliştirilip geçtiğimiz yıl piyasaya çıktı. Oyunda FIA Formula 1 Sürücüler Dünya Şampiyonası’nda yarışan bir F1 takımının kaptanı olarak yer alıyorsunuz.

329 TL değerindeki popüler oyun birkaç günlüğüne ücretsiz oldu! Oyun severler hemen baksın!

BU OYUN KAÇMAZ!

Takımın bütçesini, sürücülerini ve mühendislerini yöneteceksiniz. Oyun, Türkçe arayüz ve altyazı olması nedeniyle ülkemizde de oldukça popüler. Steam, hafta sonuna özel olarak F1 Manager 2022’yi ücretsiz erişime açtı. Oyunu kütüphanenize ekleyebilir ve 6 Mart Pazartesi saat 21:00‘a kadar doyasıya tadını çıkartabilirsiniz. Bu süre sona erdiğinde ise erişiminizi kaybederseniz.

İŞTE OYUNUN DETAYLARI!

F1 Manager 2022’yi 2 günlüğüne ücretsiz oynamak için şu adımları izlemelisiniz: Buraya tıklayarak F1 Manager 2022’nin Steam sayfasına ulaşın. “Oyunu Oyna” butonuna tıklayın ve indirme işleminine geçin. Oyunu beğenip de satın almak isterseniz, mevcut olarak bir indirim olduğunu da hatırlamakta yarar var: Şu anda yüzde 70 indirimde ve 329,00 lira yerine 98,70 liraya satılıyor. 6 Mart Pazartesi saat 21:00‘de bu indirim de son bulacak.

Steam F1 Manager 2022 oyunu sistem gereksinimleri şöyle:

 

Oyun çılgınları dikkat! Steam’de zam öncesi dev indirim! İşte oyun listesi…

Yeni nesilin tercihi oyun odaklı Tecno Spark 10 Pro ile tanışın!

Epic Games`in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu!