İş Fırsatları

34 devlet memuru alım ilanı yayımlandı! Zabıta ve itfaiye eri de alınacak! Hemen başvurun

Belediye ve kamu kurumları kendi bünyesinde istihdam etmek üzere zabıta memuru ve kamu personeli olmak üzere toplamda 34 kişi alacağını duyurdu. Memur olmak isteyenler fırsatı kaçırmayın başvurular başladı. İşte ilanın detayları... Belediye ve kamu kurumları toplamda 34 kişi olmakz üzere zabıta memuru ve kemu personeli alımı yapacağını duyurdu

Memur olmak isteyen milyonlarca kişi, güncel memur alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Belediye ve kamu kurumları toplamda 34 kişi olmakz üzere zabıta memuru ve kemu personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi yarın. Başvuru yapmak isteyenler hemen başvurun! İşte başvuru detayları...

Memur olmak isteyen milyonlarca kişi ''Başvuru şartları neler? Kimler başvru yapabilir? Başvurular ne zaman sona erecek? Zabıta ve itfaiye eri alımları ne zaman başlayacak? Başvualar ne zaman sona erecek?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

İşte tüm merak edilenler...

TOPLAMDA 34 MEMUR ALIMI YAPILACAK

Yayımlanan güncel memur ilanına göre  toplamda 34 memur alımı yapılacağı açıklandı. 

Hasan Şeyh belediyesi, Bozok Üniversitesi ve Selçuk üniversitesi bünyelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapıyor.

ZABIRA VE İTAFİYE ERİ ALINACAK

Aynı zamanda Hasan şeyh belediyesi kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 farklı unvanda memur alımı yapıyor. İlana göre belediye 2 zabıta memuru ve 3 itfaiye eri alımı ile beraber toplam 5 personel alımı yapacak. Belediye personel alımı başvuruları 31 Ağustos 2022 tarihinde sona erecektir.

Bozkok Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere kamu personeli alımı yapıyor. İlana göre üniversite Yozgat Merkezinde istihdam edilecek 2, Şefaatli Meslek Yüksekokulu bünyesinde görevlendirilecek 1 ve Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda çalışacak 1 Temizlik Personeli alımı ile beraber toplamda 4 personel alımı yapacağını açıkladı.

 


 

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ALIM YAPIYOR

Kamupersonelialımcom'da yer alan habere göre; Selçuk Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı.

Yayımlanan ilana göre üniversite 15 Hemşire, 2 Ebe, 4 Diğer Sağlık Personeli, 1 Eczacı, 1 Biolog, 1 Diyetisyen ve 1 Sağlık Teknikeri alımı ile beraber 25 personel alımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 30 kamu işçisi alıyor! Hemen başvurun
İŞKUR'dan büyük destek! İşsiz kalanlara 2 bin 157 TL ödeme yapılıyor! Hemen hesaplarınıza bakın
İş arayan herkese müjde! İŞKUR TYP ile MEB okullarına 11 bin personel alımı olacak! Bu tarihleri kaçırmayın