Konut

35. Sokak Evleri'nde 199 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Sakin, Huzurlu ve Bahçeli Ev Hayatı Yaşamak İsteyen Herkes, Bu Bayramda Birbirinden Cazip Fırsatlarla 35.Sokak’ta…



Akşan Yapı tarafından hayata geçirilen İzmir’de inşaatı devam eden Türkiye’nin en büyük çelik konut projesi 35. Sokak’ta bayram havası esmeye başladı. Bayramın 3. ve 4. günü açık olacak 35. Sokak satış ofisinde, birbirinden cazip fırsatlarla, sınırlı sayıda kalan 1. etap konutlarını görmek mümkün. 


Türkiye’nin BREEAM sertifikalı ilk ve tek konut projesi olan ve 555 adet konutu içeren 35. Sokak’ta; 1+1 bahçeli evler, 2+1 daireler, 2+1 bahçe dubleksleri, 3+1 sıra evler, 3+1 bahçe dubleksleri ve 4+1 avlulu evler olmak üzere toplam 6 tip konut seçeneği bulunuyor. Konut seçeneklerinin metrekare büyüklükleri ise 81 m² ile 272 m² arasında değişiyor. 


Bahçeli evleri, 2 km boyunca uzanan tek bir sokak üzerinde sıralanan 35. Sokak geleneksel sokak kültürünü ve unutulan komşuluk ilişkilerini yeniden canlandıracak. Gürültüden uzak, bahçeli ev hayatı yaşayacağınız 35. Sokak, sosyal tesisi ve 95 bin metrekare yeşil alanı ile yeni bir hayata adım atmanızı sağlayacak. Çocukların arkadaşları ile sokakta güven içinde oynayabileceği 35. Sokak çocuklu ailelerin de tercihi olacak.


 www.otuzbesincisokak.com