Konut

360 Kurtköy satışta! Temmuz 2018'de teslim edilecek!

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Kurtköy'ün 'en büyük projesi' 360 Kurtköy'de satışlar başladı.

Kurtköy’ün en büyük projesi 360 Kurtköy ile tam donanımlı yaşam merkezinin kapıları aralanıyor…


Gerek yatırım potansiyeli gerekse oturuma elverişli yapısı ile dikkat çeken Kurtköy, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olarak öne çıkmaya devam ediyor. Yapılan büyük yatırımlar ve kentsel dönüşüm projeleriyle canlılığını koruyan Kurtköy’de, Hanesel Yapı&Demirbaş Yapı ortaklığıyla inşa edilen 360 Kurtköy isimli yeni projenin satışına başlandı. Bölgeye tepeden baktıracak manzarası ile dikkat çeken “Kurtköy’ün en büyük projesi” unvanına sahip 360 Kurtköy; en ferah, en avantajlı, en geniş sosyal alanlı, en ihtişamlı, en büyük arsa- inşaat alanlı ve geniş metrekareli konut tipleriyle rakiplerinden ayrılıyor.  


Kurtköy’ün en nezih bölgelerinden Çamlık’ta 320 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen 360 Kurtköy; Hanesel Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Aydoğan Selimoğlu ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş’ı bir araya getiriyor. İnşaat sektörünün iki güçlü markası, Anadolu Yakası’nın en dikkat çeken projelerinden birine imza atmak için çıktıkları yolda hazırlıkları tamamlayarak satış sürecine başladı. 


www.360kurtkoy.com