27 / 04 / 2024

375 Kensington High Street Londra görücüye çıktı! 805 bin pounda!

375 Kensington High Street Londra görücüye çıktı! 805 bin pounda!

Londra'da konumlandırılan 375 Kensington High Street projesi bugün Çırağan Sarayı'nda görücüye çıktı. Proje kapsamında yer alan konutlar 805 bin ile 6 milyon 500 bin pound arasında değişen fiyatlarda satışa sunuluyor...



Gayrimenkul sektörünün  deneyimli markası Berkeley ile The Prudential ortak girişimi St Edward tarafından hayata geçirilen 375 Kensington High Street Projesi,  dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Triangle Group ve Jones Lang LaSalle işbirliğiyle Türkiyede tanıtıldı. Toplantıya Berkley Group Genel Müdürü Paul Vallone, Triangleın kurucusu ve CEOsu Metin Güvener ile Jones Lang LaSalle Direktörü Tim Wright katıldı.

Finans, iş, kültür ve moda merkezi olan Londranın Royal Borough of Kensington ve Chelsea bölgesinde yükselecek projenin inşasına 2010 yılının son aylarında başlandı. Londranın sembolik yapıları olan Kensington Palace, Royal Albert Hall, Victoria and Albert Museum, Harrods ile  Exhibition Roaddaki Cultural Quarterın bulunduğu bölgede yer alan projenin gayrimenkul yatırımı olarak yüksek kazanç getirmesi bekleniyor.

375 Kensington High Street Projesi, Charles House, Wolfe House ve Trinity House ismini taşıyan üç bloktan oluşuyor. Projede  büyüklükleri 48 m2 ile 136 m2 arasında değişen 1,2 ve 3 odalı 243 adet lüks apartman dairesi ve penthouse daire bulunuyor. Daireler 805 bin ile 6 milyon 500 bin pound arasında değişen fiyatlarda satışa sunuluyor.

Kent hayatı ile sükunet bir arada
375 Kensingthon High Street Projesi, dünyanın en hareketli metropollerinden biri olan Londranın canlı kent hayatını  huzur ile buluşturuyor.  Uluslararası ödüllü mimarlık firması Squire and Partners tarafından tasarlanan proje, Londranın geleneksel bahçeli meydanlarından esinlenerek tasarlanan avlusuyla aydınlık, ferah ve sessiz bir yaşam alanı yaratıyor. Projede yer alan 243 dairenin çoğu balkon, teras ya da bahçeye  açılarak yaşam mekanlarında devamlılığı sağlıyor.

5 yıldızlı otel konforu
375 Kensington High Street Projesi, konut tasarımında yeni standartlar belirlemenin yanı sıra sakinlerine beş yıldızlı otel hizmeti sağlıyor. Harrods concierge görevlisi haftada 7 gün 24 saat ziyaretçileri karşılıyor ve daire sakinlerinin günlük ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Projenin sakinleri, yüzme havuzu, kişisel antremana uygun fitness salonu, sauna, spa, duş ve soyunma odalarından oluşan özel bir dinlenme kompleksinden yararlanabiliyorlar.

2012 Olimpiyatları Londranın çekiciliğini artıracak
Berkley Group Genel Müdürü Paul Vallone, toplantıda yaptığı açıklamada 2012 Olimpiyatlarının Londranın iş ve sosyal hayatını hareketlendireceğini ve bu nedenle kentin yatırımcı için cazibe merkezi olmaya devam edeceğini söyledi.  Berkeley Groupun 1976 yılından bu yana 30 bini Londrada olmak üzere 50 bin konuta imza attığını belirten Vallone, Biz çok sayıda konut üretmeyi hedeflemiyoruz. Amacımız, doğal ve tarihi yapıyı koruyarak sürdürülebilir kent anlayışını yaygınlaştıran projelere imza atmak. Biz sürdürülebilir kent anlayışı ile hayata geçirilen projelerin yatırım değerinin daha hızlı arttığına inanıyoruz dedi. Vallone, Londranın kültür, tarih ve iş hayatının buluştuğu Kensingtonda yükselecek 375 Kensington High Street Projesinin Berkley Groupun çevreci ve sürdürülebilir kent anlayışını yansıttığını sözlerine ekledi.

Triangle Groupun kurucusu ve CEOsu Metin Güvener ise konuşmasında, Triangleın hizmet anlayışına ve projelerine değindi. 1996 yılından bu yana yatırımcı odaklı iş anlayışı  ile hizmet verdiklerini söyleyen Güvener, Triangleın ailelerin çocukları için yaptığı uzun vadeli planlamada, eğitim, servet yönetimi ve gayrimenkulün buluştuğu noktada yenilikçi  çözümler üretmeyi temel ilke edindiğini belirtti.

Metin Güvener, Finansal ve hukuki danışmanlığı da içine alan  gayrimenkul alım sürecinde, yatırımcılar ile birlikte çalışıyor, onların ihtiyaçları doğrultusunda yatırım stratejileri geliştiriyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren, bankalar, avukatlık firmaları ve gayrimenkul geliştirme firmaları başta olmak üzere profesyonellere de çözüm ortağı olarak destek veriyoruz dedi.

Metin Güvener, 375 Kensington High Street Projesinin Triangleın yatırımcı odaklı iş analıyışını ortaya koyan önemli projelerden biri olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: Bu proje,  2012 yılında konut fiyatlarının yüzde 30 büyümesinin beklendiği Londrada güvenilir bir yatırım fırsatı yarattıyor. Proje ile iş dünyasının yanı sıra çocukları Londrada eğiitm gören ve kentin merkezinde ev arayan ailelerin ihtiyaçalarına yanıt vermeyi hedefliyoruz.

Metin Güvener, önümüzdeki dönem hayata geçirecekleri yeni projlerle Türkiye-İngiltere arasında büyümesi hedeflenen ticaret hacmine katkıda bulunmak istediklerini söyledi. Güvener, 2011 yılının ilk aylarında, Başbakanımız Tayyip Erdoğan ile İngiltere Başbakanı Davis-d Cameron, şu an 9 milyar dolar olan iki ülke arasındaki ticaret hacminin, 2016 yılına kadar 18 milyar dolara yükselmesi hedefini koydular. Biz de Triangle Group olarak bu ticaret-yatırım köprüsünün kurulmasına gerek yeni projelerle gerekse sektörü bilinçlendirmeye, bilgilendirmeye yönelik düzenleyeceğimiz seminer ve konferanslarla destek vermeye devam edeceğiz dedi.

Detaylı bilgi için:
Gülten Öztürk
0216 425 20 00

http://www.berkeleygroup.co.uk/st-edward/375-kensington-high-street

 


Geri Dön