04 / 05 / 2024

3DLocationEarth.com kampanya düzenledi!

3DLocationEarth.com kampanya düzenledi!

Google Earth tabanlı programı ile binlerce binayı dünya haritası üzerindeki gerçek yerinde 3D (3 boyutlu) gösteren 3DLocationEarth.com, 13 Ekim Dünya Konut Günü dolayısıyla özel bir indirim kampanyası düzenliyor



Google Earth tabanlı programı ile binlerce binayı dünya haritası üzerindeki gerçek yerinde 3D (3 boyutlu) gösteren 3DLocationEarth.com, 13 Ekim Dünya Konut Günü dolayısıyla özel bir indirim kampanyası düzenliyor. Türkiye"nin tek 3 boyutlu sektör rehberi olan 3DLocationEarth.com, bu yolla emlak ve inşaat sektörünü 3 boyutlu ortama taşımayı amaçlıyor. Aynı zamanda, markalı gayrimenkul danışmanlığı firmaları da, portföylerindeki kiralık veya satılık gayrimenkulleri Google Earth üzerinden sergileyebilecek.
3DLocationEarth.com uygulaması ile, konut projeleri 3 boyutlu olarak modellenip, Google Earth üzerinde haritadaki gerçek yerine konumlandırılıyor. Projeye geliş-gidiş güzergahları, ulaşım alternatifleri, şehir merkezine olan konumu, cazibe merkezlerine yakınlığı, içindeki sosyal tesisler, daire tipleri, odaların içi ve hatta odanın manzarası, güneş alma durumu gibi tüm detaylar, dünyanın her yerinden 3 boyutlu sanal bir tur ile görülebiliyor. Yüzde 40 indirim kampanyası, 31 Ekim"de sona erecek. çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kalekim"in yenilikçi ürünleri İtalya Cersaie Fuarı"nda büyük ilgi gördü. Türkiye yapı sektörünün öncü markaları çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kalekim, 28 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında İtalya"nın Bologna şehrinde düzenlenen, dünyanın en büyük Uluslararası Seramik, İnşaat ve Banyo Aksesuarları fuarı olan Cersaie"de en yeni ürünlerini sergiledi.
Hürriyet


Geri Dön